Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Zaal AthenA

  • Antwerpen
  • Antwerpen
  • Antwerpen-Borgerhout
Franklin Rooseveltplaats 11, 2060, Antwerpen
10 - 499 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Zaal AthenA

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Buitengewoon decor voor uw huwelijksfeest
Elk huwelijksfeest vraagt om een speciale aankleding, een buitengewoon decor. In Zaal AthenA is elke investering op dit gebied overbodig. Deze zaal is een perfect huwelijk tussen een zeer gewaagde en actuele opvatting over kunst én architectuur en de oude glorie van weleer. De kunstwerken van Luc Tuymans en Lawrence Weiner maken van Zaal AthenA een levende kunstruimte die elke gast zonder meer de adem beneemt. Luc Tuymans zelf koos de kleurstellingen van de zaal. In deze omgeving krijgt elk evenement een gouden randje.

Buitengewoon voor elk event
Zaal AthenA is volledig ingericht voor professionele bedrijfsevenementen, publieke presentaties, congressen en studiedagen, voorstellingen en feesten. De zaal heeft een capaciteit tot 499 personen en is bereikbaar met een lift, zodat de toelevering en toegangelijkheid gewaarborgd zijn. Akoestisch is de zaal helemaal aangepast aan de laatste normen. Onze vaste geluidsinstallatie en trussconstructie maken elk technisch hoogstandje mogelijk.

Inrichting
AthenA is voorzien van hedendaags meubilair. Bij het inrichten van de zaal kan gebruik worden gemaakt van 250 beklede stoelen, 12 kleurrijke poefen, 20 hoge staantafels en een spreekgestoelte. Aansluitend aan de zaal is een professionele grootkeuken. Je kunt een beroep doen op de bijzondere cateringmogelijkheden van onze vaste partners of zelf de catering verzorgen.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Zaal AthenA ligt in hartje Antwerpen, aan de Rooseveltplaats. Centraal Station en busstation Rooseveltplaats zijn op een steenworp afstand, evenals Parking Roosevelt en Parking Gaumont.

Parkeren in de buurt van deze locatie

U kunt uw wagen parkeren in Parking Roosevelt en Parking Gaumont

Contact

Franklin Rooseveltplaats 11, 2060, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Franklin Rooseveltplaats 11, 2060, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!