Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

White Cat

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Drongenhof 40 (Patershol), 9000, Gent
20 - 150 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

White Cat

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig

White Cat
Goed verborgen bar in een 14e eeuwse kelder, gelegen in het hart van het oude centrum van Gent. "Get comfortable in onze warme jaren '70 design interieur met een duidelijke James Bond "touch". Probeer onze fantastische cocktails en geniet van de lekkere soundtracks die wij verzorgen, zoals live jamsessies en DJ's). Ook leuk voor bedrijffeestje een gezellig verjaardagsfeest!

Algemeen
Reservaties zijn mogelijk vanaf 20 personen. Op de gewone openingsdagen (do-vr-zat) is de White cat slechts volledig privé te verkrijgen tot 21.30 uur en de achterste zaal tot 23.00. (min 70 personen). Na de vermelde uren kunnen ook 'gewone' klanten de zaak betreden. Door dit systeem moet er geen huurprijs betaald worden en kunnen de gasten extra verwend worden met drank, catering of een optreden. Volledig privé is wel mogelijk op zon - ma - di - woe - don (min 50 personen). Van mei tot en met september zelfs 7 dagen op 7. 

Zelf een event organiseren in White Cat?
Dat kan! White Cat is het hele jaar van zondag tot en met donderdag te huur voor privé-feesten, drinks... Van mei tot en met september zelfs 7 dagen op 7! Voor alle events en feesten is het sluitingsuur van White cat 5 uur. (weekdagen en weekend). White cat werkt nu reeds 5 jaar met dit systeem en door ons muzikaal en creatief publiek brengt dit een meerwaarde voor de avond en sfeer, dit laat niet weg dat alles te bespreken valt.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Een unieke cocktail bar in een historische kelder gelegen in het historische hart van Gent, tussen Gravensteen en de 'Sleepstraat'.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren in de buurt

Contact

Drongenhof 40 (Patershol), 9000, Gent
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Drongenhof 40 (Patershol), 9000, Gent
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website