Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Watt17

  • Limburg
  • Heusden-Zolder
Koeltorenlaan 9, Heusden-Zolder, België
80 - 875 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Watt17

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Watt17- Het vermogen om u te verbazen
De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht. Creatieve tintelingen!

Ondergrond - Watt’s in a name
In dit prikkelende gebouw bevindt zich de zaal 'ondergrond': een multifunctionele ruimte met het vermogen om ideeën om te zetten in onvergetelijke congressen, seminaries, exposities, presentaties en particuliere evenementen. Aangedreven door de energie van een dynamische partner. 
Zaal 'ondergrond' biedt u een imposante zaal van 400m² met een monumentale inkomhal en een sfeervolle industriële look & feel. Een gedroomde setting om gasten te imponeren. Ideaal voor bedrijven en particulieren die graag het beste uit hun evenement naar boven halen.

Delven naar originaliteit
Boor gerust uw meest creatieve dromen aan: Watt17 heeft het canvas om ze te realiseren. Indeelbaar in compartimenten, riggingpunten, sfeervolle verlichting, een hoogte van 5 meter: wij modelleren de zaal vlot op maat van uw specifieke wensen.

Bovengrond
Wil je graag een groot evenement organiseren? Bovengrond is met zijn oude meterkasten, hoge plafonds en een oppervlakte van 1200²m een absolute eyecatcher die tot 875 gasten kan verwelkomen. Gemakkelijk in te delen volgens je noden, adembenemend bij dag én nacht. Een uniek evenement vraagt om een unieke locatie. In deze voormalige machinezaal van de elektriciteitscentrale vormen de grote glaspartijen, de oude meterkasten en het hoge industriële plafond de absolute eyecatcher. Je kan de locatie ruw en strak laten of aankleden met honderden kaarsjes en bloemen. Door een mobiel doekensysteem kan de zaal steeds op de gewenste grootte gebracht worden. Ideaal voor beurzen, congressen en personeelsfeesten. De 2 extra aanpalende break-out zalen zorgen voor nog meer flexibiliteit.

Positieve energie
Ons team heeft een jarenlange ervaring in catering en event consultancy. Naast de verhuur van de ruimte – ’s ochtends, ’s middags én ’s avonds – bieden we ook totaaloplossingen aan. Meedenken, onze knowhow aanreiken, creatieve voorstellen uitwerken, onze handen uit de mouwen steken: we doen het met een onuitputtelijke – en aanstekelijke – energie.

Groot vermogen
Door de ligging op een unieke mijnsite zijn er eindeloze combinatiemogelijkheden met andere zalen op het terrein. Zo bevindt er zich in hetzelfde gebouw ook de oude elektriciteitscentrale, zaal 'bovengrondd' met een oppervlakte van 1200 m² (60 X 20) en een capaciteit van max. 1200 personen. Aan de overzijde van het majestueuze marktplein kan men vanaf januari 2015 terecht in het oude ophaalgebouw. Eerst een seminarie, daarna een receptie gevolgd door een avondfeest… De mogelijkheden zijn legio.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Watt17 kan u vinden in de provincie Limburg in de gemeente Heusden-Zolder. Hasselt bevindt zich op 14km. De dichtsbijzijnde autostrades E314 op +-10 minuten afstand. Het knooppunt Lummen met verbindingen naar Antwerpen en Brussel zorgt voor een extra troef op vlak bereikbaarheid. Geen twijfel over mogelijk, waar u of uw gasten ook vandaan komen, u bent er snel!

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
ja--250-250250250

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op het aangrenzende schachtplein is er plaats voor 350 wagens. Daarnaast beschikken we nog over heel wat parkeermogelijkheden rondom rond het gebouw. De parking is gratis.

Contact

Koeltorenlaan 9, Heusden-Zolder, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Koeltorenlaan 9, Heusden-Zolder, België
Toon mij het telefoonnummer