Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

WATT The Firms

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Nieuwewandeling 62, Gent, België
10 - 350 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

WATT The Firms

Eigen catering
Wifi aanwezig

Op zoek naar een inspirerende werkplek in Gent? Een plek die niet aanvoelt als een traditioneel bedrijvencentrum, maar die future-proof is?

Misschien is WATT The Firms, dé creatieve en innovatieve hotspot van de toekomst, wel waar je naar op zoek bent!

WATT The Firms heeft veel verschillende kantoorruimtes. Er is voor elk wat wils: de kleinste ruimte is 68 m2, de grootste 343 m2. Daarnaast is er in de loods ook een gedeelde ruimte van maar liefst 400 m2 waar verschillende flexibele werkplekken te vinden zijn. Wij zorgen voor alle praktische zaken die bij het huren van een kantoor komen kijken. De inrichting, bijvoorbeeld!

CORONAPROOF VERGADEREN
WATT The Firms heeft een plan uitgewerkt dat een veilige en gezonde omgeving garandeert. Aan beide ingangen wordt gebruik gemaakt van een display met handalcoholgel. Over het ganse complex komt (vloer)bestickering die duidelijk maakt voldoende afstand te houden én affichage met informatie over hoe het virus zich verspreid, hoe je een besmetting kan voorkomen en wat de juiste reflexen zijn voor je gezondheid. Ook de meetingrooms werden heringericht/aangepast aan de nieuwe capaciteitsnorm. 

Alle nodige maatregelen zijn getroffen rond social distancing, desinfectie en verluchting. Bovendien beschikken we over het gezondste binnenklimaat in de sector via ons partnership met TakeAir.”

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Watt The Firms is vlot bereikbaar met de wagen (vlakbij de stadsring), heeft een event parking én ligt op wandelafstand van het Gentse stadscentrum.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ondergrondse parking bij te huren voor 150 wagens Gratis fietsstalling

Contact

Nieuwewandeling 62, Gent, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Nieuwewandeling 62, Gent, België
Toon mij het telefoonnummer