Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Villattitude

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Ukkel
Waterloosesteenweg 1020, 1180, Brussel
10 - 120 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Villattitude

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage

Een uniek concept voor uw evenementen!
De Villattitude was voorheen bekend onder de naam VILLA NATKA, en is gespecialiseerd in de organisatie van uw diverse evenementen. Samen met Daniël Hechter, de bekende Franse modeontwerper, hebben wij een unieke plek gecreëerd in Brussel. Ons concept bestaat erin dat wij u voorstellen in te staan voor de à la carte organisatie van uw evenementen, voor het imago van uw bedrijf, of dat van uw persoonlijkheid. Neem deze magnifieke villa in gebruik voor de duur van uw evenement. De Villattitude is flexibel en gemakkelijk aan te passen aan uw wensen. Wij passen ons aan ieder type van evenement aan, en we kunnen de sfeer en de ambiance aanpassen aan elk van deze evenementen.

De culinaire kant
Wij bevelen u de diensten aan van onze chef Joël Cornet. U hebt verschillende mogelijkheden. Zitten tijdens de maaltijd, een walking dinner of een buffet, bediening op dienbladen … er zijn genoeg mogelijkheden die het beste bij uw evenement passen. Bij Villattitude zijn wij bezorgd over zowel de bediening als wat er op uw bord komt, en wij willen graag een bepaalde levensstijl uitdragen.

Vrij van catering
Indien u dit wenst, kan de Villattitude gerenommeerde cateraars adviseren.

1ste Verdieping
Voor uw evenementen in kleinere groepen, geeft deze zaal u dezelfde eigentijdse en een beetje klassieke sfeer. U kan ze bereiken door een mooie smeedijzeren trap van behandeld hout. Private accommodatie op dezelfde verdieping.

Ruimte geschikt tot:
» 50 personen zitten
» 70 personen staan
» 50 personen in theateropstelling

Geniet van een warm en stijlvol locatie in het hart van de hoofdstad. 

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer

Ontdek deze nieuwe zaal voor evenementen in het zuiden van Brussel…
Een mooie villa uit de jaren ’20 van de twintigste eeuw. Deze werd door Daniël Hechter gerenoveerd in een stijl die zowel eigentijds als tijdloos is. Zij bevindt zich in een groene oase, waar iedere zonnestraal uw tuin in een klein paradijs omtovert. Verschillende zalen staan tot uw beschikking, volgens het aantal personen en het soort van evenement (conferenties, presentaties, verjaardagen, huwelijken, etc. …).

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Gelijkvloersja--70-120100120
1e Verdiepingja--50-655065

Parkeren in de buurt van deze locatie

Om de toegang en het parkeren een beetje te vergemakkelijken stellen wij u onze parkeerdienst voor, deze zal uw auto voor de deur in ontvangst nemen, en ervoor zorgen dat hij veilig geparkeerd wordt. Uw wagen zal op de parking op u wachten vanaf het moment dat u de terreinen wil verlaten.

Contact

Waterloosesteenweg 1020, 1180, Brussel
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Waterloosesteenweg 1020, 1180, Brussel
Toon mij het telefoonnummer