Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Villa Zwart Goud

  • Limburg
  • Heusden-Zolder
Neerjouten 11, 3550 Heusden-Zolder, België
5 - 50 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Villa Zwart Goud

Wifi aanwezig
Live muziek
Multimedia aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud

In deze villa woonde de voormalige directeur van de steenkoolmijn van Helchteren-Zolder. Dit prachtige gebouw in Art Deco stijl werd gebouwd in 1924 en bewoond door diverse adellijke en industriële families die aan het roer stonden van de “S.A. Charbonnage d’ Helchteren-Zolder”, beter gekend als de Kempische Steenkoolmijnen of de K.S..

De Art Deco villa met ruime tuin vormt vandaag het unieke kader van een besloten huiskamerrestaurant dat u exclusief kan huren voor uw privéfeesten of businessmeetings. We bieden plaats aan één gezelschap van  40 - 60 gasten.

Onze zalen:

La Cave – Voor het aperitief kan u afdalen naar onze authentieke en sfeervolle wijnkelder. Onze graag een onvergetelijke privé-degustatie van partner XQ Wines geeft er u en uw gasten hun uitgebreid gamma aan kwaliteitswijnen uit Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje.

Le Salon – Het Salon vormt de ideale plek voor onder meer een gezellige private dining, een stijlvolle receptie of een sfeervol huiskamerconcert. Samen met uw gezelschap kan u er ongestoord genieten van de high-end cateringformules die onze topchefs met veel passie voor u bereiden.

Le Bar – Het bureau van de vroegere mijn directeur werd ingericht tot een art-deco bar vol beleving. U kan er plaatsnemen in de comfortabele zeteltjes en nagenieten van een heerlijk glas digestief of een lekkere cocktail.

Le Jardin – Als gast kan u onbeperkt gebruik maken van het prachtige park van 80 are. Bij mooi weer kunnen wij uw feest of etentje dus perfect buiten organiseren. Het private domein is uiterst geschikt voor intieme trouwceremonies en exclusieve tuinfeesten.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Mijnsite Heusden-Zolder

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
LycopsJa8
Charbonnage Ja121612
BelfleurJa162418
La Cava - Wijnkelder45603240
Salon ja40804060

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ruime gratis parking

Contact

Neerjouten 11, 3550 Heusden-Zolder, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Neerjouten 11, 3550 Heusden-Zolder, België
Toon mij het telefoonnummer