Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Traiteur AROMATE met eigen zalen Le Palais De Plume-Le Grand Salon of wel Maison Basse

  • Vlaams-Brabant
  • Beersel
Ast 26, B-1653, Beersel
24 - 1500 Personen
10 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Traiteur AROMATE met eigen zalen Le Palais De Plume-Le Grand Salon of wel Maison Basse

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Gardens of Aromates wordt AROMATE: één TRAITEUR, Drie locaties, drie sferen, één spirit.

The Classic Domain, Le Palais de Plume et Le Grand Salon: deze drie unieke locaties zijn met hun prachtige decors uitermate geschikt voor de organisatie van professionele of privé-evenementen. Françoise en Baudouin Roemaet investeren hun passie en ervaring in hun feestzalen om er prachtige, uitzonderlijke locaties van te maken. Ze bezitten het talent om magische locaties te ontdekken en nieuw leven in te blazen zonder hun eigenheid weg te nemen.

Het avontuur begon met 'The Classic Domain' , een privé domein in een prachtige groene omgeving van 9 ha op slechts 8 km van Brussel centrum. The Classic Domain biedt u verschillende ruimtes (in totaal 10 zalen) voor uw seminaries, workshops, zakendiners of personeelsfeesten, recepties, cocktailparty's, ... Dit domein beschikte ook over een ruime privéparking.

Helaas is die zaak tijdelijk gesloten.

MAAR...

Het 'Gardens of Aromates' team die nu AROMATE is geworden heeft voor u verscheidene formules voor uw seminaries of evenementen uitgewerkt, inclusief lunches, diners, walking dinners en life cookings. Alles wordt met verse seizoensproducten bereid, afgestemd op de wensen en dromen van iedereen.

Of u nu kiest voor de eigen zalen Le Grand Salon, Le Palais de Plume of liever La Maison Basse, , alle vergaderzalen zijn uitgerust in functie van uw behoeften. Bovendien beschikt elke locatie over exclusieve ruimtes voor uw recepties en diners.


we werken ook vanaf nu op locatie voor zalen die vrij zijn van traiteur.


Stuur ons gerust een mailtje naar com@aromate.be of contacteer ons op 02/3777.174

Eigenschappen:

Enkel 10 min verwijderd van het centrum van Brussel, het classic domain is werkelijk een haven van rust en kalmte. In het hartje van een natuurreservaat van 9 hectaren grond, is deze totaal gerenoveerde hoeve de ideale plaats om zowel bruiloften, seminaries als teambuildings te realiseren. Zowel in de zomer als in de winter, geeft deze prachtige site u een rustgevende en onvergetelijke beleving na. 

Binneninrichting :

Oppervlakte : 350 m2 + 200 m2

Evenementen : de ideale omgeving om zowel privé aangelegenheden als professionele activiteiten te organiseren. U en uw gasten genieten van een exclusieve bezetting in eenzelfde gebouw waar telkens een receptie ruimte is voorzien afgescheiden van uw diner ruimte. Alternatieve zalen,  kleiner dan het hoofdgebouw, zijn even smaakvol ingericht en perfect voorzien voor een onthaal op kleiner formaat.

Buiteninrichting :

Het enorme privé park is adembenemend door de aanwezigheid van de grote vijver recht tegenover de Orangerie. Dit brengt het zicht een magische extra dimensie toe aan deze buitengewone plaats.

De binnenkoer, waar in de schaduw van de olijfbomen een extra hartstochtelijke atmosfeer weergeeft, is één van de vele plekjes waar ieder van uw genodigden zijn gading kan terugvinden om zich thuis te voelen. 

Internet aansluiting hoge doorvoer en Wifi

Parking : eigen privéparking
Gesloten tussen Kerst en Nieuwjaar

Traiteur : het huis werkt met haar eigen traiteurdienst AROMATE. Een menu op maat gemaakt is dagelijkse kost voor hun multiculturele staf. Ieder product is met zorg geselecteerd om uw menu, een kwaliteitsvolle waarborg te schenken. De chef van het huis namelijk Ludovic Vanier is al ruim 15 jaar werkzaam en vertegenwoordigd in dit huis. U kunt zich blindelings laten meevoeren in het verhaal van deze enthousiaste onderneming die u helpt een volledig uniek nieuw concept op te bouwen. 

 

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Op de hei
Landelijk
Nabij openbaar vervoer

Het domein ligt een prachtige groene omgeving van 9 ha op slechts 8 km van Brussel centrum

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Orangerieja85120250160350216-
Louisianeja2530606415080120
Bar Charlestoneja----50--
Van Goghja64120250200350250300
Einsteinja254060----
Spring cottage - BARja20203524503250
Spring cottage - Europeja55506048806080
Spring cottage - Beerselja25405040505050
Scottish House - Barja6-15122012-
Scottish House - Salle de réunionja8121882012-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Dit domein beschikt ook over een ruime privéparking

Contact

Ast 26, B-1653, Beersel
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Ast 26, B-1653, Beersel
Toon mij het telefoonnummer