Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

The Lounge Eeklo

  • Oost-Vlaanderen
  • Eeklo
Kaaistraat 41, 9900 Eeklo, België
30 - 250 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

The Lounge Eeklo

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Ja-woord geven

The Lounge is een multifunctionele zaal waar verschillende formules mogelijk zijn. Je kan ervoor kiezen om enkel onze zaal te huren of om een totaalconcept te laten uitwerken door ons team van creatieve en ervaren event organizers. En dat steeds op maat van jouw vooropgesteld budget. Elke opdracht, zowel zakelijk als privé, wordt bij ons zorgvuldig en met oog voor detail uitgewerkt. 

Het is onze missie om samen met jou het event tot een wervelend succes te maken. We maken er elke keer opnieuw een onvergetelijk gebeuren van. 

Je bent vrij om jouw evenement in te richten zoals je wenst, dat is wat The Lounge als zaal uniek maakt. Je beslist over de zaalinrichting & aankleding, eventueel een thema, catering, meubilair, licht & geluid, video & fotografie, special acts, standenbouw, ontvangst van jouw genodigden enz. Echter kunnen wij dit ook voor jou in handen nemen zodat je de tijd hebt om je voor te bereiden op de ontvangst van je gasten!

Voor, tijdens én na het evenement blijven onze medewerkers steeds het aanspreekpunt.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Eeklo

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
The Loungenee200200200200250200250

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kan makkelijk op de ruime parking van het vlakbij gelegen winkelcentrum. Ruime beschikbaarheid en op wandelafstand van The Lounge. Voor organisatoren kan er een plaatsje voor de deur worden gereserveerd.

Contact

Kaaistraat 41, 9900 Eeklo, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kaaistraat 41, 9900 Eeklo, België
Toon mij het telefoonnummer