Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

The Floor

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Grotesteenweg 91, Antwerpen, België
4 - 49 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

The Floor

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

The Floor is het bezichtigen waard. In het bruisende Antwerpen staat in het hippe district Berchem een oude notariswoning. In de tuin van de notariswoning staat een oud koetshuis. Dit koetshuis noemen we The Floor. Het is de perfecte zaal in Antwerpen voor meetings, feestjes, teambuildings, cursussen, brainstorms of andere projecten. We verhuren het oude koetshuis inclusief de tuin.

Wie The Floor zegt, zegt creativiteit. The Floor is een plek waar creativiteit tot leven komt, waar creatieve projecten worden georganiseerd, waar de groenten groeien en waar de kippen hun ei leggen. Dat is het voordeel van een zaal met tuin: er kan zoveel meer mee gedaan worden.

The Floor stimuleert creativiteit én productiviteit. De muren in de zaal zijn wit om niet voor afleiding te zorgen tijdens het vergaderen of brainstormen. De salon zit daarentegen vol warme kleuren. Het is de ideale plek om tot rust te komen voor, tijdens of na een evenement. De tuin is een oase van rust, ideaal voor een zomerse vergadersessie in het groen. Of wat dacht je van een gezellige barbecue met je collega’s, klanten of clubleden? Onze betaalbare zaal in Antwerpen is te huur vanaf € 150.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Je vindt The Floor in het oude koetshuis aan de Grotesteenweg 91 in Antwerpen (Berchem). Het is een oase van rust midden in de stad. Er is een tramhalte voor de deur. De naam van de halte is Driekoningen. Trams 7 en 15 stoppen hier. Treinstation Antwerpen-Berchem is op 15 minuten wandelafstand van The Floor.

Parkeren in de buurt van deze locatie

The Floor ligt op 400 meter van afrit 4 (Berchem) op de ring van Antwerpen. Er zijn betaalde parkeergelegenheden in de omliggende straten. (Maximaal € 3,70 per dag.)

Contact

Grotesteenweg 91, Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Grotesteenweg 91, Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer