Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Tante Saar

  • West-Vlaanderen
  • Wervik
Vlamingenstraat 9, 8940 Wervik, België
40 - 150 Personen
2 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Tante Saar

Eigen catering
Live muziek
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Feestlocatie 'Tante Renée' in het centrum van Wervik is dé ideale locatie voor jullie huwelijksfeest. Geen sprake van ‘stadsgevoel’ nochtans door hun binnentuin en receptieruimte met moswand en bij mooi weer kan de receptieruimte open.

Saar & Dieguito, een jong gedreven koppel met zin voor ondernemerschap, hebben als doel elk feest uniek te maken.

In de knusse ruimte van feestlocatie 'Tante Renée' kan de bruid zich in alle rust en intimiteit bijpoederen. Deze ruimte kan volledig afgesloten worden en is voorzien van een brandkast. Persoonlijke spullen kunnen hier opgeborgen worden.

De zaal is voorzien van een grote vestiaire. In een volledig ingerichte kinderruimte staat er een digitale TV met spelconsole en door 'Tante Renée' aangeboden spelen voor jong en oud. In de volledige feestzaal is er een goed Wifi-signaal.

In de feestzaal van 'Tante Renée' kunnen jullie 100 personen zittend ontvangen. Indien je opteert voor een ‘lossere’ formule (walking dinner) kunnen dit er meer zijn.

Hun muziekinstallatie is heel gebruiksvriendelijk. Het is perfect mogelijk om jullie eigen muzieklijsten te laten afspelen.Werk je toch liever samen met een DJ, dan kan deze gemakkelijk aansluiten via de‘plug-in’ op hun muziekinstallatie. Deze installatie is voldoende voorzien van boxen en versterkers om iedereen in de feestzaal te laten meegenieten. 

Catering
Voor de catering werkt 'Tante Renée' samen met enkele vaste partners. De catering wordt steeds op maat uitgewerkt volgens jouw wensen (receptie, walking diner, seated diner...). Indien gewenst kunnen jullie zelf een cateraar voorstellen. Dranken worden via 'Tante Renée' afgenomen. Volgens jullie voorkeuren zetten zij alle dranken fris. Bijhorende glazen worden steeds door hen aangeboden.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
In het hart van het stadje Wervik

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op wandelafstand van 'Tante Renée' vind je voldoende stadsparkings: St. Maertensplein, Steenaker, Oosthove…

Contact

Vlamingenstraat 9, 8940 Wervik, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Vlamingenstraat 9, 8940 Wervik, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!