Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Statie Nijlen

  • Antwerpen
  • Nijlen
Statieplein 1a, 2560 Nijlen, België
4 - 130 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Statie Nijlen

Statie Nijlen
Statie is een prachtige locatie in een bekend historisch gebouw van Nijlen. Een informele sfeer en een magische locatie voor groepen van 10 tot 150 personen. Enkele jaren geleden werd dit prachtige gebouw met de nodige zorg verbouwd tot een multifunctionele eventlocatie.

Van buitenaf is het moeilijk te zien hoe het interieur is omgetoverd tot een modern hedendaags complex waarbij enkel de charmante buitengevel werd behouden. Al de nieuwste voorzieningen zijn aanwezig, van modern internet, data, beamer, scherm, professionele geluidsinstallatie,.. tot modern ingerichte industriële keuken.

Statie biedt een heel warme huiselijke sfeer en zorgt voor een ware beleving. Een seminarie, productvoorstelling of bedrijfsevent beleef je hier in stijl en gezelligheid. De mezzanine kan gebruikt worden als break-out room of relaxatieruimte tijdens de breaks. In de mooi aangeklede tuin kan je heerlijk aperitieven of workshops organiseren bij mooi weer.

De grote ruimte biedt plaats voor 100 zittend tafelende gasten. Voor walking diners, bedrijfsevents, workshops, vergaderingen en voorstellingen is de locatie geschikt tot 130 personen. De ruimtes kunnen zowel voor kleine als voor grote groepen smaakvol worden ingericht. De gezellige zolderkamer is omgetoverd tot een functionele vergaderruimte voor 10 personen.

Kortom: een inspirerende omgeving voor je bedrijfsevent, voorzien van de nodige infrastructuur zodat jij verwend wordt en je ondertussen kan focussen op wat echt telt: connecteren met je collega’s, klanten of partners.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Met de wagen ben je slechts 5 minuten verwijderd van de autostrade E313 en op 10 minuten van de E34. De locatie is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer: trein en bus stoppen voor de deur.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeerruimte in de buurt en naast Statie.

Contact

Statieplein 1a, 2560 Nijlen, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Statieplein 1a, 2560 Nijlen, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website