Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Slootjenshoeve

  • Antwerpen
  • Berlaar
Smidstraat 319, 2590, Berlaar
60 - 250 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Slootjenshoeve

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Buiten trouwen
Ja-woord geven

Feesten voor vijf zintuigen: de bekoorlijke landelijke rust van Slootjenshoeve
200 jaar geleden was Slootjens hoeve al een plaats waar mensen graag samen kwamen. Om iets te vieren, om iets gewichtigs te bespreken, om mekaar te ontmoeten. Dat was ook wel zo op tal van grote herenhoeves in die tijden. Maar Slootjens Hoeve staat er nu nog in al zijn bekoorlijke landelijke rust, intiem omsloten door zijn eigen slotgracht. Of, beter gezegd, Slootjens Hoeve staat er opnieuw na jaren van zorgvuldige restauratie. Heel onopvallend zijn comfort en praktische elementen ingebracht zonder de ziel van dit beschermd monument te verstoren.

Of u nu een rustige omgeving zoekt voor een seminarie met gastronomische omkadering of u mensen wil vergasten op een leuk feest, het kan in de Slootjens Hoeve. De 2 ruime zalen zijn elk goed voor groepen tot 150 groepen voor een diner en zo'n 250 genodigden voor een receptie. Bij mooi weer kan u uitwijken naar de binnenplaats. Ook een deel van de fraaie tuin staat te uwer beschikking.

Tevens vinden er jaarlijks verschillende culturele evenementen plaats. Zo is er de jaarlijkse oude koetsenparade die steevast plaatsvindt op de laatste zondag van juni. Statige koetsen rijden hier zij aan zij met fiere boerenkarren. Iedereen is welkom op de binnenkoer te genieten van de parmantige stoet bij een hapje, een drankje en muziekje.

Ook concerten, toneel, en tentoonstellingen vinden hier plaats. Een vast klant iedere maand is het café chantant waar er samengezongen wordt iedere eerste vrijdag van de maand. Bij mooi weer kan u uitwijken naar de binnenplaats. Een deel van de fraaie tuin staat ter beschikking.

Locatie

Aan het water
Landelijk
Gelegen in een landelijke omgeving omsloten door een slotgracht

Parkeren in de buurt van deze locatie

Wij beschikken over een ruime parking

Contact

Smidstraat 319, 2590, Berlaar
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Smidstraat 319, 2590, Berlaar
Toon mij het telefoonnummer