Terug naar de resultaatpaginaTerug
Actie: Verbaas je gasten vanop een ongeziene eventlocatie
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Skyline Park

  • West-Vlaanderen
  • Izegem
Skyline Park, Ambachtenstraat 33, Izegem, België
15 - 250 Personen
8 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Skyline Park

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Board Room
De Board Room, met een maximumcapaciteit van 16 personen, is een lichtrijke ruimte met ergonomisch en kwalitatief meubilair en een 75 inch ledscherm met alle beschikbare tools voor videoconferenties. Het is de ideale zaal voor vergaderingen en presentaties.   

Board Room +2   
Op de tweede verdieping van het nieuwe gebouw is een tweede Board Room gelegen. Deze heeft dezelfde inrichting als de Board Room in T1 en beschikt ook over dezelfde technologische apparatuur. Deze ruimte heeft een maximumcapaciteit van 20 personen.  

Meeting Rooms 
Wanneer je even een ruimte nodig hebt om in alle rust te vergaderen, kan je in de meeting rooms terecht. Hier overleg je ongestoord met je team, neem je een sollicitatiegesprek af of spreek je af met een belangrijke klant in een professionele omgeving. Skyline Park beschikt over meerdere meeting rooms met een capaciteit van 4, 6 of 10 personen. 

Lobby
De lobby is een mooie en stijlvolle plek met patio en langgerekte bar en is de perfecte locatie om te netwerken. Deze ruimte, met een plafond van ruim 6 meter hoog, leent zich voor koffiepauzes, walking dinners en recepties. De lobby sluit aan op een praktische keuken en werkruimte die ook via een afzonderlijke garage toegankelijk is. 

SkyBar
Deze magnifieke bar van ruim zeven meter lang beschikt over alles wat je nodig hebt om van jouw event een succes te maken. Eveneens kan je hier gebruik maken van 4 beeldschermen met ingebouwde signage software. De SkyBar ligt in het verlengde van SkyTheater en vanaf hier hebt je ook toegang tot het buitenterras. Kortom: de ideale plek om te genieten van een hapje en/of drankje.  

SkyLounge
De ultramoderne SkyLounge op 44 meter hoogte met mooie houten plankenvloer is uitermate geschikt voor kleinschaligere events en perfect combineerbaar met de volledig uitgeruste SkyBar, inclusief de 4 beeldschermen met ingebouwde signage software.  

SkyTheater
Deze grote seminarieruimte met een maximumcapaciteit van 200 personen heeft een volledig uitgeruste licht- en geluidsinstallatie. De vele hoge glaspartijen staan je toe te genieten van het unieke uitzicht vanop 40 meter hoogte op Izegem en de wijde omgeving.  

Creative Hub
Wil je graag een grotere activiteit, training of creative vergadering organiseren, dan is de Creative Hub écht iets voor jou. De werk- én vergaderruimte is sfeervol aangekleed en de grote raampartijen zorgen voor het nodige licht. Daarnaast is de Creative Hub ook uitgerust met een interactief scherm van 85" op een verrijdbare voet.

Training Room
De Training Room kan tot 48 personen in klasopstelling ontvangen. Je beschikt er over alle moderne technologieën, perfect voor het geven van kwalitatieve opleidingen, presentaties, etc.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Skyline Park bevindt zich in het midden van een bloeiend bedrijvencentrum in Izegem, het hart van West-Vlaanderen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
SkyTheaterja64200120120200
SkyBarja150100150
SkyLoungeja408015080150
Trainingsruimteja48
Board Room 1ja16
Board Room 2ja20
Board Room 3ja222040
Creative Hubja4040

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is een ruime, verlichte parking aanwezig. Naast de 400 parkeerplaatsen zijn er ook 44 oplaadpunten voor elektrische wagens beschikbaar.

Contact

Skyline Park, Ambachtenstraat 33, Izegem, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Skyline Park, Ambachtenstraat 33, Izegem, België
Toon mij het telefoonnummer
Actie: Verbaas je gasten vanop een ongeziene eventlocatie