Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Sint-Maurus-Hoeve

  • Oost-Vlaanderen
  • Lievegem
9930 Lievegem, België
50 - 250 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Sint-Maurus-Hoeve

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Waarom kiezen voor de Sint-Maurus-Hoeve?
Bij ons draait alles om jullie droomfeest, op maat gemaakt volgens jullie wensen en budget. Transparantie en duidelijkheid zijn voor ons essentieel. We streven naar een persoonlijke samenwerking met een warme en vlotte communicatie. Onze idyllische locatie biedt een unieke en authentieke setting. Kies voor gemak met onze all-in formules, inclusief tafels, stoelen, dranken en personeelsuren. En dan hebben we het nog niet gehad over onze huiscateraar, Bon Goesta, die een culinaire totaalbeleving met een persoonlijke touch verzorgt. Maak van jullie evenement een onvergetelijke herinnering met een feest dat niet alleen aan, maar boven jullie verwachtingen voldoet.

Onze huiscateraar 'Bon Goesta'
De jarenlange ervaring van zaakvoerder Dieter Merckx in verschillende horecazaken waren de perfecte basis voor de opstart van eigen cateringzaak Bon Goesta in 2011. In 2019 vond Bon Goesta een vaste uitvalsbasis in het schilderachtige Lievegem: de Sint-Maurus-Hoeve. Tot op vandaag verzorgen chef Dieter en zijn toegewijde team met heel veel liefde en passie alle gerechtjes die hier geserveerd worden.

Benieuwd naar onze trouwlocatie?
Jullie zijn verloofd, proficiat! Uiteraard is de keuze van de juiste trouwlocatie allesbepalend voor het huwelijksfeest van jullie dromen! Wij nodigen jullie van harte uit om tijdens één van onze kijkdagen te ontdekken of wij de perfecte match zijn voor jullie speciale dag. Tijdens dit bezoek nemen we jullie mee op een rondleiding door onze sfeervolle locatie, tonen we de diverse ruimtes en bespreken we samen de eindeloze mogelijkheden. Ons gepassioneerde team staat klaar om te luisteren naar jullie persoonlijke vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar hoe we het feest van jullie dromen kunnen realiseren!

Locatie

Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Aan het water
Landelijke ligging in groene omgeving van Lievegem nabij Gent (vroeger adres Bosstraat 1, 9930 Zomergem - sinds kort fusie van gemeentes waardoor het adres is: Rapenburg 1, 9930 Lievegem)

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal 'Schuur'ja250200
Zaal 'Crypte'ja150200
Zaal 'Hoeve' ja7050
Voortuin aan De Lieveja150
Achtertuin aan de schuurja400
Weides voor ceremonieja

Parkeren in de buurt van deze locatie

80 privé parkeerplaatsen aan de Sint-Maurus-Hoeve

Contact

9930 Lievegem, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

9930 Lievegem, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!