Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Sint-Maurus-Hoeve

  • Oost-Vlaanderen
  • Lievegem
9930 Lievegem, België
20 - 400 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Sint-Maurus-Hoeve

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage

Een unieke hoeve voor uw huwelijksfeest!

Proficiat met jullie verloving!  De Sint-Maurus-Hoeve op slechts 10 minuten van Gent, is ideale locatie voor uw huwelijksfeest!

In ons familiebedrijf, gelegen in een rustige landelijke omgeving te Lievegem aan het kanaal De Lieve organiseren we uw feest tot in de puntjes.  Meer dan 60 jaar ervaring van de zaakvoerders en een enthousiast team.

Onze grote schuur “Sint-Maurus-Hoeve” ligt midden de prachtige natuur.  In de hoeve bevindt zich een zaal met een houten gebinte dat een ongeëvenaard decor voor uw huwelijksfeest vormt. Wanneer we de stenen trap naar beneden volgen, komen we terecht in een adembenemende crypte.

Onze verschillende zalen worden perfect ingedeeld op maat van jouw gasten, in functie van het feest. We verzorgen recepties tot 400 personen, walking dinners tot 250 personen en diners tot 150 personen.

  • Zittend diner? Onze schuur biedt plaats tot maximaal 130 personen, onze crypte tot 130 personen en het restaurantgedeelte (tevens inzetbaar als zaal aansluitend op de schuur) voor 90 personen.
  • Receptie of walking dinner?  Onze schuur biedt plaats tot maximaal 180 personen, onze crypte tot 170 personen, het restaurantgedeelte tot 120 personen, de tuin vooraan aan De Lieve tot 250 personen en de tuin aan de schuur tot 400 personen.
  • Het restaurantgedeelte is ook de ideale plaats voor een aparte receptieruimte bij grotere feesten.


Gastronomische omkadering door onze ervaren chefs Dieter en Bart
Er zijn diverse (all-in) formules beschikbaar, maar kunnen steeds op maat en volgens uw wensen worden aangepast. Katrien, de vrouw van Dieter, werkt uw feest met haar collega's tot in de puntjes voor u uit.  Van het menu, aankleding, decoratie, ontvangst, muziek, ...

Totaalorganisatie van uw huwelijksfeest op één plaats
We verwelkomen u graag in onze feestzaal Sint-Maurus-Hoeve voor een persoonlijke rondleiding en gesprek.  Op basis van ons gesprek werken we graag een voorstel voor u uit?  Graag reeds een idee van ons aanbod en de mogelijkheden?  Contacteer ons en dan geven we u reeds heel wat informatie.

Wij bieden steeds een complete totaal organisatie en concept aan en dit van organisatie t.e.m. de catering. Al onze prijzen zijn all-in: porselein, bestek, glazen, afwas, personeel, ... en volledige organisatie zijn in de prijs inbegrepen.  Eventuele tenten, decoratie, ... zijn apart met u te bekijken en niet inbegrepen.

Daarnaast verzorgen wij ook al uw feesten op uw gekozen locatie via onze catering service. Kortom, we zijn de ideale partner als eventlocatie, cateraar en organisator van uw huwelijksfeest!

We verwelkomen u graag in onze Sint-Maurus-Hoeve!  

Locatie

Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Landelijke ligging in groene omgeving van Lievegem nabij Gent (vroeger adres Bosstraat 1, 9930 Zomergem - sinds kort fusie van gemeentes waardoor het adres is: Rapenburg 1, 9930 Lievegem)

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal 'De schuur' (achteraan)ja200140
Zaal 'De Crypte'ja150100175
Zaal 'De Hoeve' (vooraan)ja12080
Tuin aan De Lieveja150
Tuin aan de schuurja400

Parkeren in de buurt van deze locatie

80 privé parkeerplaatsen aan de Sint-Maurus-Hoeve

Contact

9930 Lievegem, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

9930 Lievegem, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!