Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Sint-Jansbergklooster

  • Limburg
  • Halen
Sint-Jansbergstraat 9, Halen, België
20 - 500 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Sint-Jansbergklooster

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven
Fotoreportage

Een unieke,  historische locatie voor al uw feesten

De Kartuizerzaal, die tijdens de periode van de Kartuizers dienst deed als gastenverblijf voor rondtrekkende monniken, met het originele plafond van de tijd van de kasteelheren biedt plaats aan 140 personen voor een zittend diner of 200 personen voor een staande receptie of walking dinner. Bij mooi weer kan de hierop aansluitende Engelse tuin gebruikt worden, die met zijn met lavendel geflankeerde gevels je meteen in het zuiden van Frankrijk doen wanen. Onzichtbaar verscholen tussen de planten is deze tuin uitgerust met het nieuwste audiosysteem, zodat je ook buiten kan genieten van een perfecte sound.

De grote feestzaal met zijn prachtige Venetiaanse lusters geeft uit op de andere Engelse tuin met zicht op de unieke Kapel. Hier kan je met 200 genodigden zittend dineren of een receptie of dansfeest houden voor 500 personen.

De drie kasteelsalons; de Versailleszaal, Bloemenzaal en Katharinazaal hebben elk hun eigen karakter en verschillende grootte. Voor een feest in intieme kring, voor recepties of als vergaderruimtes. Wij zorgen voor de perfecte invulling om van elk evenement een succesverhaal te maken.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Als onaangeroerd door de tijd ligt het Sint-Jansbergklooster in zijn goddelijke omgeving, te midden van honderden hectaren groen, grenzend aan de vallei van de Zwarte Beek, het grootste beschermd natuurgebied van Vlaanderen. Ver van de wereld en toch slechts op een boogscheut van de E40, E314 Lummen-Leuven en de E313 Antwerpen-Hasselt.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
KartuizerzaalJa200140200
VersaillessalonJa9060
BloemensalonJa3512
KatharinasalonJa7040
FeestzaalJa450200500

Parkeren in de buurt van deze locatie

200

Contact

Sint-Jansbergstraat 9, Halen, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Sint-Jansbergstraat 9, Halen, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website