Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Seminariecentrum Aula Schaubroeck

  • Oost-Vlaanderen
  • Nazareth
Steenweg Deinze 154, 9810, Nazareth
5 - 220 Personen
2 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Seminariecentrum Aula Schaubroeck

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

4 Ruimtes met alle voorzieningen
Seminariecentrum Aula Schaubroeck beschikt over vier polyvalente zalen, elk met een verschillende capaciteit en inrichting, maar allen met eenzelfde comfort, uitrusting en charme. Dankzij de flexibiliteit en facilitaire voorzieningen van de foyer leent deze ruimte zich voor tal van cateringformules, waaronder koffiebreaks, recepties, walking diners en buffetten (geen privé-feesten)

Auditorium met perfecte zichtlijnen
Alle kwaliteiten van Seminariecentrum Aula Schaubroeck zijn gebundeld in het Auditorium. Verfijnde technologische voorzieningen en uitstekend comfort. De zaal is geschikt voor evenementen zoals seminaries, conferenties, meetings en productvoorstellingen.

Het auditorium heeft een standaardcapaciteit van 220 plaatsen. Het is voorzien van een afzonderlijke technische ruimte of regiekamer. De zaal werd ontworpen met het oog op perfecte zichtlijnen: spreekgestoelte en scherm zijn vanaf elke zitplaats optimaal zichtbaar.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Met onze centrale ligging op een boogscheut van uitvalswegen, is Aula Schaubroeck vlot bereikbaar vanuit zowel het binnenland als de kust. Ons zalencomplex ligt op amper 2 km van afrit 7 op de E17 in Deinze. Via de N60 liggen Gent en Oudenaarde slechts 15 km van het seminariecentrum verwijderd.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
AuditoriumNeex220220220220150x
HavikJa305070707070x

Parkeren in de buurt van deze locatie

De ruime private parking van Aula Schaubroeck is gratis toegankelijk. Zo hoeft u alvast niet wakker te liggen dat u en uw gasten urenlang zullen moeten zoeken naar een parkeerplaats.

Contact

Steenweg Deinze 154, 9810, Nazareth
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Steenweg Deinze 154, 9810, Nazareth
Toon mij het telefoonnummer