Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Qubiz - Business center en events - auditorium nabij Gent

  • Oost-Vlaanderen
  • Nazareth
Steenweg Deinze 154, 9810, Nazareth
5 - 200 Personen
4 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Qubiz - Business center en events - auditorium nabij Gent

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

4 Ruimtes met alle voorzieningen
Qubiz Business center en events beschikt over vier polyvalente zalen, elk met een verschillende capaciteit en inrichting, uitgerust met de nodige apparatuur en faciliteiten. Dankzij de flexibiliteit en facilitaire voorzieningen van de foyer leent deze ruimte zich voor tal van cateringformules, waaronder koffiebreaks, recepties, walking diners en buffetten (geen privé-feesten)

Auditorium met perfecte zichtlijnen
Alle kwaliteiten van Qubiz business center en events zijn gebundeld in het auditorium. Moderne technologische voorzieningen en comfort. De zaal is geschikt voor evenementen zoals seminaries, conferenties, meetings en productvoorstellingen.

Het auditorium heeft een standaardcapaciteit van 200plaatsen. Het is voorzien van een afzonderlijke technische ruimte of regiekamer. De zaal werd ontworpen met het oog op perfecte zichtlijnen: spreekgestoelte en scherm zijn vanaf elke zitplaats optimaal zichtbaar.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Met onze centrale ligging op een boogscheut van uitvalswegen, is Qubiz Business Center en events vlot bereikbaar vanuit zowel het binnenland als de kust. Ons zalencomplex ligt op amper 2 km van afrit 7 op de E17 in Deinze. Via de N60 liggen Gent en Oudenaarde slechts 15 km van het seminariecentrum verwijderd.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
AuditoriumNeex200200200200150x
Qubiz 1 - meeting roomJa303060606060x
Qubiz 2 - break-out roomNee-8--8-x
Qubiz 3 - break out roomNee-8--8-x

Parkeren in de buurt van deze locatie

De ruime private parking van Qubiz Business center en events is gratis toegankelijk. Zo hoeft u alvast niet wakker te liggen dat u en uw gasten urenlang zullen moeten zoeken naar een parkeerplaats.

Contact

Steenweg Deinze 154, 9810, Nazareth
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Steenweg Deinze 154, 9810, Nazareth
Toon mij het telefoonnummer