Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Pillows Grand Hotel Reylof

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Hoogstraat 36, 9000 Gent, België
4 - 275 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Pillows Grand Hotel Reylof

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Nachtvergunning

Herleef het verhaal van het vernieuwde Pillows Grand Hotel Reylof. Het herenhuis in Louis XIV-stijl ligt op een steenworp afstand van het historische centrum van Gent.

De conciërge verwelkomt u bij de eeuwenoude façade en leidt u via de voormalige koetsdoorgang naar de centrale hal. Hier gaat u met de klassieke wenteltrap omhoog en wordt u door de hosts ontvangen in the Living: een welkomstruimte, bar, lounge en keuken in één. Het is de ideale plek om te relaxen bij de haard en doorlopend te genieten van uw favoriete gerechten uit de ‘Domestic Kitchen’. 

De 157 kamers en suites zijn een eerbetoon aan de huiselijke sfeer van Baron Olivier Reylofs voormalige woning, daterend uit 1724. Zak weg in het zachte beddengoed en geniet van uw kamer in het monumentale gebouw of in de moderne vleugels. Alle kamers zijn ontworpen met gebruik van rustige kleuren, zachte stoffen en originele kunst.

Laat het leven van alledag achter u in de groene binnentuin of de moderne Spa Reylof in het historische koetshuis. De tuin gaat over in LOF Restaurant en zijn zomerterras. Het keukenteam onder leiding van chefkok Hannes Vandebotermet, presenteert hier culinair hoogstaande gerechten, naar het gastrobar-concept van sterrenchef Ron Blaauw. 

Ontmoet vrienden en collega’s in één van de acht salons met uitzicht op de tuin of de stad. Of geniet in de Espresso & Wine Bar van perfect gebrande bonen en uw favoriete wijn uit de wijnklimaatkast. Het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof verbindt eigentijdse flair met legendarisch erfgoed. Ontdek Gent, met Pillows Hotels.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Pillows Grand Hotel Reylof ligt op slechts 500 meter van de oude stad. Vanuit hier ontdekt u eenvoudig het bruisende Gent met haar eeuwenoude kastelen, excentrieke markten en levendige cafés. Gent ligt op één uur rijden van Antwerpen, Brugge, Brussel en de kust. Daarnaast verbindt station Gent-Sint-Pieters de stad met alle andere belangrijke steden in België. Vanaf het treinstation bereikt u het hotel in 15 minuten met de taxi of een korte tramrit met lijn 1.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Emiel Clausja-1018-201420
Albert Servaesja-1018-201420
G. Van de Woestijneja-1018-201420
Salon Borluutja-818-201420
Salon Delvauxja-2030-302030
Salon Minneja-----10-
Salon Minardja-4065-10040100

Parkeren in de buurt van deze locatie

Hotelgasten kunnen ook gebruik maken van valet parking. De kosten voor valet-parking zijn 38 euro per 24 uur en er zijn twee elektrische oplaadstations beschikbaar. U kunt uw auto ook parkeren in de Ramen parkeergarage achter het hotel.

Contact

Hoogstraat 36, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Hoogstraat 36, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer