Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

San Marco Village

  • Antwerpen
  • Schelle
Boomsesteenweg 31, 2627 Schelle, België
20 - 2000 Personen
10 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

San Marco Village

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage

U droomde altijd al van een sprookjeshuwelijk in een uniek en feestelijk decor?
Dan is San Marco Village uw ideale partner voor een magisch en onvergetelijk trouwfeest. Samen met u werken we het ideale concept uit voor een gegarandeerd geslaagde dag.

De uitnodigingen, de jurk, de bloemen, … Een huwelijk plannen, vergt heel wat organisatie. Ook voor het feest moeten er allerlei zaken geregeld worden. Gelukkig is San Marco Village er om een deel van deze organisatie (en stress) van u over te nemen.

Prachtig decor
Viert u uw huwelijk graag met een spetterende party of verkiest u lievereen intiem samenzijn met familie en vrienden? Wij hebben voor ieder wat wils. De hippe loungesfeer van zaal La Fenice, de warme gloed van Accademia of de prachtige gevels op het San Marco-plein: zowel voor een klein gezelschap als voor een groot feest bieden wij u de geschikte feestlocatie aan.

Fijne catering
Voor het avondfeest met diner kan u kiezen uit reeds samengestelde menu’s en walking dinnerformules of een combinatie van beiden. Uiteraard werken we ook graag een voorstel uit volgens uw wensen en budget. U bent altijd welkom voor een vrijblijvende rondleiding.

Buiten onze algemene brochure waaruit u een feest op maat kan samenstellen, bieden wij u twee all-inpakketten aan om aan al uw wensen tegemoet te komen: Wedding Party en Dinner In Style. 

Ontvangt u graag onze trouwbrochure bij u thuis? Contacteer ons en wie weet beleeft u binnenkort de mooiste dag van uw leven in San Marco Village.

The Service: onze cateringservice op locatie 
Mogelijk had u een geheel eigen decor in gedachten? Of viert u liever feest in de openlucht? Dan is The Service echt iets voor u. Deze formule biedt u de professionele service en verfijnde catering van San Marco Village, waar u maar wil! Alles is mogelijk dankzij ons unieke maatwerk en dit voor alle events vanaf 10 personen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
San Marco Village is gelegen op de A12 Brussel-Antwerpen en is vlot bereikbaar. De ondergrondse parking + plaatsen rondom het gebouw geven uw klanten de gelegenheid vlot te parkeren, en dit zonder kosten.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Accademia I54100
Accademia II3650
Fenice I1850
Fenice II3670
Fenice III15
Bellissimo2420
Gritti Palace138300
Apero Vino108225
Stazione180300
Piazza676938

Parkeren in de buurt van deze locatie

De ondergrondse parking en plaatsen rondom het gebouw, geven een capaciteit tot 500 wagens.

Contact

Boomsesteenweg 31, 2627 Schelle, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Boomsesteenweg 31, 2627 Schelle, België
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!