Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Waerboom

  • Vlaams-Brabant
  • Groot bijgaarden
Jozef Mertensstraat 140, Groot-Bijgaarden 1702 Dilbeek, België
10 - 1000 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Waerboom

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Together we say “YES”.
Binnenkort stappen jullie in het huwelijksbootje en leven jullie samen toe naar één van de mooiste dagen uit jullie leven. Omringd door familie en vrienden vieren jullie jullie liefde, klinken jullie op de toekomst met een heerlijk glaasje bubbels & een uitmuntend dinner en maken jullie samen de dansvloer onveilig tot in de vroege uurtjes, dit alles te midden van de natuur. Zie je het al helemaal voor jou? Wij ook!

Bij Hotel en Salons De Waerboom weten we dat de organisatie van een tot-in-de-puntjes georganiseerd trouwfeest geen sinecure is. Wij gidsen je, als professionele partner met meer dan 30 jaar ervaring, dus maar al te graag door de gehele organisatie. Van de ruwe schets tot een perfect georganiseerd plan waar geen detail over het hoofd wordt gezien. Zodat jullie helemaal stressloos naar jullie dag kunnen toeleven.

Wij zorgen voor een totaalconcept: op basis van het aantal gasten heb je keuze uit onze verschillende zalen. Jullie kiezen de menu en wij doen de rest. Van de perfect ingedekte tafel tot bloemdecoratie, van een uitmuntende bediening tijdens jullie feest tot het in de watten leggen van al jullie gasten. Het enige dat jullie hoeven te doen, is zorgeloos genieten van jullie dag.

Ons unieke kader, de ideale ligging te midden van de natuur, zal jullie feest des te uniek maken. De tuinen en de terrassen doen jullie drukte van dag vergeten en zijn ideaal voor al wie even verademing opzoekt.

Leuke extra! Zoals onze naam reeds doet vermoeden beschikken we over 45 authentieke & charmante kamers die het mogelijk maken om na jullie feest te overnachten.

Wens je graag meer info of heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via het nummer 02.463.15.00 of per mail via info@waerboom.com

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Zeer snel en vlot bereikbaar via de Brusselse ring en de E40. Op nauwelijks 2 minuten van het klaverblad van Groot-Bijgaarden. Op 10 minuten van elk punt in de Brusselse regio en toch landelijk en temidden het groen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Rubensja600400300
Memlingja250180150
Boschja160140110
Permekeja13010070
SchuurJa600450350

Parkeren in de buurt van deze locatie

Het prachtige plein, parking en oprijlaan geflankeerd met eikenbomen bieden plaats aan ruim 400 wagens op het terrein.

Contact

Jozef Mertensstraat 140, Groot-Bijgaarden 1702 Dilbeek, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Jozef Mertensstraat 140, Groot-Bijgaarden 1702 Dilbeek, België
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!