Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Salons van Edel

  • Antwerpen
  • Wilrijk
Terbekehofdreef 13, 2610, Wilrijk
10 - 1000 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Salons van Edel

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Salons van Edel is een nieuwe plek in Antwerpen voor de grote momenten van je kinderen, van je partner, van je familie, van je familie, ... van jezelf. Momenten due je samen wil vieren in een groots kader. Om nooit te vergeten. Het is ook een plek voor de belangrijke bedrijfsmomenten: om te overleggen, geïnformeerd te worden, contacten te leggenn successen te vieren, te feesten. Salons van Edel bestaat uit een gerestaureerd kasteel met een hoofdgebouw en bijgebouw met daarop elk een verdieping. Deze zijn verbonden met elkaar via een nieuw gebouw dat dient als passerelle en alles wat functioneel is. De gelijkvloerse verdiepingen bestaan uit een restaurant in de hoektoren en feestzalen. Op de eerste verdiepingen zijn nog meer feest-, congres- of seminariezalen.

Salons van Edel is zo ingericht dat heel het kasteel als locatie voor een feest of event kan worden opengezet of opgedeeld in kleinere zalen en vertrekken voor beperktere gezelschappen. De perfecte plek dus voor first class feesten en events. Zowel klein als groot. Zowel bescheiden en discreet als groots en spectaculair.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Nabij openbaar vervoer
Salons van Edel is gelegen aan de Terbekehofdreef, een zijstraat van de A12, aan de ingang van de Industriezone "Terbekehof". Het kasteel ligt verscholen in het groen van een verrassend groot park.

  • Als je van de Antwerpse Ring komt, verlaat he direct na het viaduct de middelste baan. Op de parallelle baan volg je na de Citroëngarage de pijlen Industriezone Terbekehof. Salons van Edel ligt op 150m op de linkerkant.
  • Als je uit Brussel komt via de A12 verlaat je de middelste baan aan Atlas Copco. d.i. uitrit "Wilrijk". Op de parallelle baan maak je onder het viaduct een bocht van 180 gradeen. Even verder, na de Citroëngarage volg je de pijlen Industriezone Terbekehof. Salons Van Edel ligt op 150m op de linkerkant.
  • Als je uit Brussel komt via de E19 volg je net vóór de Craeybeckxtunnel de uitrit Hoboken, Wilrijk, Morstel (R11). Op de grote baan (je volgt de aanduiding Wilrijk centrum NIET), slaat u aan de derde verkeerslichten, onder het viaduct, linksaf: N177 (Boomsesteenweg), richting Brussel. Even verder, na de Citroëngarage volg je d epijlen Industriezone Terbekehof. Salons van Edel ligt op 150m op de linkerkant.
Met het openbaar vervoer:

Trein tot het Centraal Station Antwerpen. Bij het buiten komen van het Centraal Station, volg je de Keyserlei, dan neem je de derde straat rechts (Van Ertbormstraat) naar de Rooseveltplaats (5 min wandelafstand). Daar neem je bus 500 (1 bus per kwartier). De rit duurt ongeveer 40 min. Bij de halte "Oude Baan" op de Boomsesteenweg ben je in de directe omgeving van Salon van Edel.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Robijnja-110160-175120175
Topaasja-4060-604060
Wintertuinja----160110160
Onyxja-120160-180120180
Jadeja-108148-160110160
Saffierja-76104-12080120

Parkeren in de buurt van deze locatie

Salons van Edel beschikt over een grote privaat parking

Contact

Terbekehofdreef 13, 2610, Wilrijk
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Terbekehofdreef 13, 2610, Wilrijk
Toon mij het telefoonnummer