Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Regus Brussels West Basilix

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Sint-Agatha-Berchem
Keizer Karellaan 584, 1082, Brussels
2 - 50 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Regus Brussels West Basilix

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Maak van uw vergadering een succes in de Regus vergaderruimtes

Het succes van een vergadering of conferentie wordt vaak beïnvloed door de omgeving. De zoektocht naar de optimale vergaderzaal kan daarom cruciaal zijn. De professionele, volledig uitgeruste vergaderruimtes van Regus laten niets te wensen over. Vertrouw op onze dienstverlening en concentreer u zorgeloos op uw bedrijf. Regus is het intelligente alternatief waarbij u vergaderzalen alleen gebruikt als het nodig is.

Comfort en bereikbaarheid zijn twee redenen waarom het Basilix business centre in Brussel-West een uitstekende locatie voor bedrijven is. Huurders genieten er van een uitstekende zichtbaarheid, aangezien er dagelijks ongeveer 65.000 voertuigen aan het gebouw aan de Charles-Quintlaan passeren. Het business centre bevindt zich op de zesde verdieping van een nieuw gebouw aan de rand van Brussel. Het is de thuisbasis van vele Europese instellingen, aanverwante organisaties, financiële dienstverleners en internationale bedrijven. Brussel, de Europese hoofdstad, is de toegangspoort tot Europa en biedt uitstekende vervoersverbindingen naar de EU-landen en andere markten. 

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
De metro verbindt het bedrijfsleven, op amper 20 minuten, met het centrum en de Europese wijken. Het gebouw ligt ook dicht bij de autosnelwegen van de grote ring rond de stad en de verschillende uitvalswegen. Treinreizigers kunnen het station Brussel-Noord op 10 minuten bereiken en vlakbij het gebouw zal er binnenkort een station voor internationale verbindingen via de Eurostar- en Thalyshogesnelheidstreinen komen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Atomiumja4444---
Basilixja6666---
Charles Quintja25205040---

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is geen probleem

Contact

Keizer Karellaan 584, 1082, Brussels
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Keizer Karellaan 584, 1082, Brussels
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website