Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

reBoot schip

  • Vlaams-Brabant
  • Leuven
Kolonel Begaultlaan 133012, Leuven, België
1 - 40 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

reBoot schip

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Live muziek
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Unieke event locatie op het water:

Een vrachtschip van 1963, omgebouwd tot inspirerende en heldere event locatie waar je in alle rust en met een prachtig zicht op de Leuvense vaartzone, trouwfeesten, vergaderingen, brainstorming, teambuilding, opleidingen, workshops kan organiseren. reBoot neemt lekker en gezond eten ernstig net zoals jij en serveert uit eigen kombuis met zorg samengestelde gerechten op basis van streekproducten. Geniet van lekkere koffie en een uitgebreide keuze aan streekbieren in de gezellige bar gebouwd met authentieke scheepsmaterialen. Bij mooi weer is genieten op het zalige buitenterras een must, met de BBQ erbij!

Teamontwikkeling en begeleiding:

reBoot helpt jouw team om stil te staan bij de samenwerking, want stilstaan is vooruitgaan… . Omdat elke teamsituatie uniek is, krijg je de beste resultaten met een traject op maat. Onze ervaren coaches bedienen zich daarbij van een ruime toolbox; vooral zelf ontwikkelde methodes aangevuld met Insights, Disc, MBTI, TMA, Lego Serious Play,... en indien van toepassing, aangevuld met individuele begeleiding of loopbaancoaching, Bij optimale samenwerking ontstaat een aanstekelijke gedrevenheid waarbij innovatieve ideeën ongedwongen naar boven komen. reBoot werkt met jullie aan die volgende stap in de samenwerking, waarbij teamleden zich bewust worden van hun en elkaars talenten, met meer energie en goesting als resultaat.

Ontspanning en teambuilding:
Een inhoudelijk teamprogramma vullen we indien gewenst graag aan met ontspannende groepsactiviteiten: ontbijtworkshop als ijsbreker of om de dag vol energie te starten, kookworkshops, chocolade, pizza's maken, escaperoom, casino avond, picknick op het water ,…

Locatie

Aan het water
Nabij openbaar vervoer
In het centrum
Aan de snelweg
In het bos
Op de hei
Landelijk
Aan de kust
Nabij luchthaven
Leuven, Kolonel Begaultlaan ter hoogte van nr 13

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
reBoot schipja20204040404040

Parkeren in de buurt van deze locatie

gratis voor de deur (blauwe kaart) of op het Engelsplein (openbare parking)

Contact

Kolonel Begaultlaan 133012, Leuven, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kolonel Begaultlaan 133012, Leuven, België
Toon mij het telefoonnummer