Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Radisson Blu Palace Hotel in Spa

  • Luik
  • Spa
Place Royale 39, Spa, België
2 - 200 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Radisson Blu Palace Hotel in Spa

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Where business meets wellness
Het Radisson Blu Palace Hotel beschikt over 8 vergaderzalen verspreiden op ‘Aqua’ en ‘Terra’ ruimtes met een total van 300 vierkante meters. Het concept van de Terra zaal is uniek, gezien buiten de grote ramen, een daglichtinval is voorzien via het plafond. Onze meeting coordinator is beschikbaar om zich vergewissen van de goed verlopen van uw event. Het buitenterras van de ‘TERRA‘ zaal is de ideale locatie voor een koffie pauze, een BBQ of een receptie.

Terra vergaderzaal
Organiseer uw volgende evenement in Radisson Blu Palace Hotel in Spa in een vernieuwd en gezellig kader. Met een oppervlakte van 300 m² zijn onze 8 vergaderruimtes uitermate geschikt voor al uw meetings en events. De Terra-zaal beschikt over een buitenterras en vormt een unieke locatie voor een receptie, een banket, een barbecue of zelfs een koffiepauze.

Met zijn 150m² verwelkomt de Terra-vergaderzaal uw meeting of teambuilding activiteit in een luxueuze en gezellige sfeer. De Terra-zaal biedt rechtstreeks invallend daglicht en een uniek uitzicht op de natuur. Deze vergaderruimte kan onderverdeeld worden in modules (tot max. 4 vergaderzalen) afhankelijk van het aantal genodigden en uw wensen (capaciteit van 150 personen). U geniet bovendien steeds van directe toegang tot het buitenterras tijdens uw koffiepauze en u kan gebruik maken van alle noodzakelijke hulpmiddelen voor uw evenement: beamers, flipcharts, schrijfmateriaal, Wi-fi, microfoon en airconditioning.

Aqua vergaderzaal
Organiseer uw volgende evenement in Radisson Blu Palace Hotel in Spa in een vernieuwd kader. Met een oppervlakte van 300 m² zijn onze 8 vergaderruimtes uitermate geschikt voor al uw meetings en events.

Met zijn 180m² verwelkomt de Aqua-vergaderzaal uw meeting of teambuilding activiteit in een gezellige sfeer. Deze vergaderruimte kan onderverdeeld worden in modules (tot max. 4 vergaderzalen) afhankelijk van het aantal genodigden en uw wensen (capaciteit van 150 personen). U geniet bovendien steeds van directe toegang tot het restaurant en privé-lobby tijdens uw koffiepauze en u kan gebruik maken van alle noodzakelijke hulpmiddelen voor uw evenement: beamers, flipcharts, schrijfmateriaal, Wi-fi, microfoon en airconditioning.

Experience meetings
"Experience Meetings" by Radisson Blu biedt de perfecte ingrediënten aan voor succesvolle evenementen. De moderne vergaderzalen en state-of the art apparatuur zijn slechts het begin. Brain Food, en gratis toegang tot het internet zullen de deelnemers helpen bij het stimuleren van hun prestaties, creativiteit en efficiëntie gedurende de dag.

Locatie

In het centrum
In het bos
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Gelegen in het hartje van Spa op de Place Royale naast de Dienst voor Toerisme en het Casino. Het hotel is eenvoudig en gemakkelijk te bereiken met de auto, gelegen op 10 minuten wandelafstand van het station en 130 km verwijderd van Brussel.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Terraja jajajajajajaja
Aquaneejajajajajajaja

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ondergrondse privé parking beschikbaar met een supplement van 18.00 Euro per 24u.

Contact

Place Royale 39, Spa, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Place Royale 39, Spa, België
Toon mij het telefoonnummer