Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Radisson Blu Balmoral Hotel Spa

  • Luik
  • Spa
Avenue Léopold II 40, 4900 Spa, België
10 - 250 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Radisson Blu Balmoral Hotel Spa

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Teambuildingactiviteiten in de Ardennen 

Boek een teambuildingsuitje in het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa, dan hebt u gegarandeerd de keuze uit een uitgebreid scala van activiteiten. 

Als u bijvoorbeeld iets wilt ondernemen dat uw werknemers of collega’s enthousiasmeert en motiveert, kunt u gaan abseilen of mountainbiken. En wilt u meer snelheid? Huur dan quads of ga rijden in rally auto’s. U kunt er zelfs voor kiezen te gaan racen en een onvergetelijke team building dag te beleven op het circuit van Spa Francorchamps. 

Laat uw team samenwerken tijdens speciaal ontworpen opdrachten in de prachtige bossen en bergen van de Ardennen. Wilt u het even iets rustiger aan doen? Ga kleiduiven schieten of volg een kookcursus. 

Werken aan teambuilding in het Radisson Blu Balmoral Hotel 
Om er zeker van te zijn dat uw teambuildingstrip naar de Ardennen vlekkeloos verloopt, gaat u naar het Radisson Blu Balmoral Hotel. Het Radisson Blu Balmoral Hotel is de perfecte uitvalsbasis, waar uw werknemers na een effectieve dag team builden, heerlijk tot rust kunnen komen. 

Het Radisson Blu Balmoral Hotel heeft zes volledig ingerichte vergaderzalen en vormt dus de perfecte locatie voor vergaderingen, meetings, seminars of een conference in Spa, Belgium.

Locatie

In het bos
Nabij openbaar vervoer
De golvende heuvels en groene bossen van de Ardennen zijn het perfecte decor voor een heerlijk rustig uitje. Het hotel is een landelijk toevluchtsoord maar ligt niet geïsoleerd, op maar 2 kilometer - 5 minuten rijden - van het treinstation, en bussen en taxi's zijn ook volop beschikbaar. De locatie is ideaal voor golfers die willen spelen op de aangrenzende Royal Golf Club des Fagnes.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zen 12430246030
Zen 25480489072
Zen 33250327040
Zen 460803012050
Salon Leopold2440186030

Parkeren in de buurt van deze locatie

wij bieden een grote gratis parking

Contact

Avenue Léopold II 40, 4900 Spa, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Avenue Léopold II 40, 4900 Spa, België
Toon mij het telefoonnummer