Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Pure-liner

  • Antwerpen
  • Antwerpen
  • Antwerpen-Borgerhout
De Pretstraat 3, 2060, Antwerpen
100 - 600 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Pure-liner

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Pure-liner biedt twee unieke, varende evenementenlocaties voor (product) presentaties, bedrijfsfeesten, congressen & meetings, beurzen en publieksfeesten. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen. 

De schepen kunnen gemakkelijk worden aangepast aan uw evenement en wensen. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. En door beide schepen te gebruiken, kunnen wij zelfs evenementen tot 1200 personen verzorgen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Als het waterwegennet het toelaat, is Pure-liner ter plaatse. Hierdoor zijn de schepen bijzonder geschikt voor meerdaagse presentaties in diverse steden(boatshows & tours). U bouwt één keer op en wij varen in betreffende periode naar uw klanten, relaties en/of dealers.

Wij leiden u graag eens rond op één van beide schepen maar neem nu alvast een kijkje op onze schepen via de virtuele tour.

Pure-liner 1: http://www.pure-liner.nl/virtual-tour/1nl/

Pure-liner 2: http://www.pure-liner.nl/virtual-tour/2nl/

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. De thuishaven van de Pure-liner 1 is in Keulen, de Pure-liner 2 kunt u in Amsterdam bezichtigen. Vanuit hier bevaren wij de binnenwateren in Nederland, België en Duitsland. Als het waterwegennet het toelaat, is Pure-liner ter plaatse. Hierdoor zijn de schepen bijzonder geschikt voor meerdaagse presentaties in diverse steden(boatshows & tours). U bouwt één keer op en wij varen in betreffende periode naar uw klanten, relaties en/of dealers. Klik hier voor een impressie van de mogelijkheden: http://www.pure-liner.nl/images/ligplaatsen_nl.swf

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Indicatie per schipja----600275600

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is afhankelijk van de ligplaats.

Contact

De Pretstraat 3, 2060, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

De Pretstraat 3, 2060, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website