Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Pop-up winterfair boom

  • Antwerpen
  • Boom
Hoek 76/unit 23, 2850 Boom, België
50 - 500 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Pop-up winterfair boom

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Pop-up winterfair boom - Voor seminaries tot 500 personen
Pop Up Winterfair Boom wordt voor de 2e keer het schouwspel van een unieke evenementenlocatie die beschikbaar is van 4 januari tot 17 februari 2023. De magnifieke locatie “Den Oven”, een oude, gerenoveerde steenbakkerij te Boom, wordt dan omgetoverd tot een magnifieke, winterse setting.

Deze unieke evenementen locatie is centraal gelegen tussen de A12 en de E19 en is dus vlot bereikbaar. De steenoven werd volledig opgeknapt, maar toch werden de authentieke delen bewaard om zo de ziel van het gebouw te behouden. De charmes zie je nog steeds terugkomen in het interieur en de uitstraling. De oude metrotegels en de houten parketvloer stralen een warme en unieke sfeer uit. Vanaf 24 november tot 31 januari kan je hier met je collega’s of klanten exclusief genieten van een uniek decor. Met de nadruk op beleving.

Een korte sneakpreview: Een gigantische “oude” bibliotheek gevuld met meer dan 1500 vintage valiezen, oude kroonlusters en grote, ronde tafels, een chique oude trap, … Kortom, een echt “harry-potter-feeling”. Een toog van 5m hoog en 12m breed, volledig gevuld met brandhout & sfeerverlichting. In het midden vind je een gigantische tv waar een open haard zal afspelen, of eventueel presentaties kunnen getoond worden. Groene oases met als pronkstuk een boom van 6m hoog, met hieronder gezellige lounge-hoekjes. Ambachtelijke eiken tafels met luxe, floeren stoelen & flouren barkrukken. Een volledige muur vol met 150 werkende lampenradio’s.

Vanuit de zaal heb je directe doorgang naar de tuin waarin de authentieke, gerenoveerde industriële schoorsteen staat. Bij mooi weer kan je er genieten van je aperitief, receptie of pauze.

Ideaal voor een zittend diner of productvoorstelling tot 300 personen, max. 500 personen met aangepaste sta-tafels . Om jou de volle 100% aandacht te geven die je verdient, voorzien we enkele exclusiviteit. We nemen nooit meer dan één evenement tegelijk aan. Zo staat de tuin altijd tot je beschikking. Ook zijn er de nodige faciliteiten om mindervalide personen te laten genieten van het feest.

Dit maakt Pop Up Winterfair Boom dé perfecte locatie voor al je bedrijfsactiviteiten. Van seminaries en vergaderingen tot grote bedrijfsfeesten

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Met afrit 9 Boom op enkele kilometers ben je in geen tijd ter plaatse. De dichtsbijzijnde bushalte bevindt zich op een kleine 10 minuten wandelafstand

Parkeren in de buurt van deze locatie

Den Oven bevat reeds verschillende parkeerplaatsen, indien het over grootschalige evenementen gaat, voorzien wij extra parking op wandelafstand.

Contact

Hoek 76/unit 23, 2850 Boom, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Hoek 76/unit 23, 2850 Boom, België
Toon mij het telefoonnummer