Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Passade

  • Antwerpen
  • Mechelen
Brusselsesteenweg 301, 2800, Mechelen
10 - 220 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Passade

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

Uw seminaries in Passade
Passade is een adres om te ontdekken en her-ontdekken. Sedert het eerste opstarten in 2000 tot nu is Passade gegroeid tot één van de toonaangevende en trendy adresjes  in het Mechelse. Passade biedt u de keuze uit maar liefst drie polyvalente, sfeervolle zalen. Welke formule u ook kiest, van een zakelijke receptie of seminarie, een  personeels diner tot een uitgebreid buffet, niets wordt aan het toeval overgelaten. Uw gasten worden met de rode loper ontvangen, en door onze professionele medewerkers omringd met de grootste zorg.

Voor al uw meetings, opleidingen, seminaries en zakelijke activiteiten, bieden wij u de keuze uit verschillende ‘all – inclusief' formules, voor zowel ½ dag pakketje als een volledige dag, met inbegrip van de zaalhuur, culinaire omkadering (broodjes of warme lunch) en didactisch basismateriaal waaronder een flipchart, overheadprojector, projectiescherm en beamer. Alle andere audiovisuele materiaal is te huur (TV, microfoon). Bij een drankje bespreken we samen uw wensen en nemen alles door tot we dàt arrangement hebben uitgewerkt waar u zich perfect in kan vinden.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Op 10 minuten van het centrum van Mechelen en vlak aan de afrit Mechelen-Zuid , 10 minuten van het centraal station en vlot bereikbaar met de bus

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Opsinjoorkeja----10045-
Nixeja----14070-
Maneblusserja----220150-

Parkeren in de buurt van deze locatie

ruime private parking en gratis parkeergelegeheid langs de straatkan

Contact

Brusselsesteenweg 301, 2800, Mechelen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Brusselsesteenweg 301, 2800, Mechelen
Toon mij het telefoonnummer