Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Owla Zaal Brugge

  • West-Vlaanderen
  • Brugge
Bilkske 3, 8000 Brugge, België
100 - 300 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Owla Zaal Brugge

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Fotoreportage
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Owla Zaal Brugge, een unieke eventlocatie

Welkom in Owla, een unieke event locatie in hartje Brugge. Ons historisch pand biedt u de ideale zaal voor tal van concerten, optredens, huwelijken, verjaardagsfeesten, communiefeesten, bedrijfsfeesten, congressen, seminaries, modeshows, product voorstellingen, expo’s … We helpen u graag om elke gelegenheid voor uw gasten onvergetelijk te maken.

Owla Brugge bevindt zich in de voormalige Heilige Familiekerk. De Heilige Familiekerk dateert uit 1904 en bevindt zich in ’t Bilkske, een zijstraat van de Langestraat. Begin 2015 zag de toenmalige Brugse bisschop, Jozef De Kesel, geen toekomst meer in de parochie Heilige Familie en het bijhorende gebedshuis en besloot het kerkgebouw aan de eredienst te onttrekken.

Jonge ondernemers Mon en Zowie Hayen, eigenaars van de Brugse Brasserie Uilenspiegel, zagen in dit gebouw de perfecte plek voor tal van evenementen en laten de locatie verder leven als Owla.

Met een oppervlakte van 270 vierkante meter is deze unieke locatie geschikt voor concerten, optredens, huwelijken, verjaardagsfeesten, communies, bedrijfsevents, congressen, seminaries, mode shows, productvoorstellingen en expo’s.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kan op straat of in de bewaakte parkeergarage Alfa Park aan de Predikherenrei 4a op 400 m wandelen van Owla. Maximale inrijhoogte is 1,8 m en is 24/24, 7/7 bereikbaar.

Contact

Bilkske 3, 8000 Brugge, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Bilkske 3, 8000 Brugge, België
Toon mij het telefoonnummer