Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Ottentic

  • West-Vlaanderen
  • Brugge
Hauwerstraat 15, Brugge, België
10 - 85 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Ottentic

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Wens je een vergaderruimte te huren?
Ottentic biedt op het bovenste verdiep een praktische en professionele ruimte om te vergaderen, opleidingen of workshops te organiseren. Een projector en wifi aansluiting zijn aanwezig en inbegrepen in de huurprijs. In de vergaderruimte is er aan tafel plaats tot 28 personen en in theater-opstelling tot 45 personen.

Over de drank, lunchpauze, koffiepauze of het avond diner hoef je je geen zorgen te maken, onze partners zorgen hiervoor indien gewenst. Wij bieden je tal van aangepaste formules op maat.

Ottentic beschikt over een authentieke bar op het gelijkvloers, een uitgeruste keuken en eetruimte op het eerste verdiep en een vergaderruimte boven. Alle ruimtes zijn samen of afzonderlijk te huur aan scherpe prijzen. Afhankelijk van de ruimtes die je huurt, is er plaats tot maximum 85 personen.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Met zijn centrale ligging in Brugge is Ottentic de perfecte locatie om met collega’s en partners samen te komen. We zijn gemakkelijk te bereiken met de bus (150m van het busstation) en de trein (500m van het treinstation). Gelegen vlakbij ‘t Zand, de Markt, de Brugse Reitjes en het winkelcentrum is dit misschien ook de ideale locatie om tussendoor de Brugse binnenstad te ontdekken!

Parkeren in de buurt van deze locatie

Bovengrondse parking op het Beursplein (tegenover Ottentic). Ondergrondse parking onder 't Zand (5 minuten wandelafstand).

Contact

Hauwerstraat 15, Brugge, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Hauwerstraat 15, Brugge, België
Toon mij het telefoonnummer