Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Oogsttafel | Veld bij Antwerpen

  • Antwerpen
  • Ranst
Hutveld 20, Ranst, België
25 - 60 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Oogsttafel | Veld bij Antwerpen

Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Bij Oogsttafel kan je vergaderen in openlucht onder de tent, in combinatie met een etentje of kookworkshop als teambuilding. Aansluitend op je vergadering we voorzien we lunch of diner (vanaf 25 pers). Bekijk hier ons menu.

Farm-to-table workshop 

Sta je net als ons achter de korte keten en duurzaam ondernemen? Dan is 1 van onze farm-to-table workshops misschien wel iets voor jou! Eerst oogst je samen groenten op het veld, vervolgens ga je zelf aan de kook. Als afsluiter eet je heerlijk met je gezelschap, in het midden van de natuur!  

Vooraf of aansluitend kan je in de buurt van Ranst een mooie wandeling of fietstocht maken. Meer info vind je op www.ranst.be/toerisme

Zelf een workshop geven op ons veld? Dat kan! Je kan gebruikmaken van onze tent, keuken, banken en stoelen. Wij zorgen voor drank en versnaperingen naar jouw wensen. Stuur een mailtje naar info@oogsttafel.be voor beschikbaarheid en prijzen.

We geven workshops aan groepen van 20 tot 30 personen.

PIZZA & ZUURDESEM WORKSHOP

Je krijgt een rondleiding van boer Wim of Joost op het veld, jullie oogsten samen groenten en gaan vervolgens koken in openlucht. Vervolgens leren Gerald & Sofie je hoe je zuurdesemdeeg maakt, wat het geheim is van de beste tomatensaus (zelfgeplukte biotomaten natuurlijk) en je belegt zelf je pizza met een unieke combinatie van groenten en kruiden.

WILDPLUK EN OPEN VUUR WORKSHOP

Met herboriste en natuurkokkin Natalie ga je op zoek naar eetbaar lekkers op en langs het veld om te bereiden. Samen leer je wilde planten herkennen op basis van uitzicht, standplaats, geur en smaak. Daarna ga je aan de slag! Hoe kan je met weinig materiaal toch een volledige keuken nabootsen met oven, potten en pannen? Hoe weet je hoe warm je zelfgemaakte oven is? En wat maak je nu met die wilde ingrediënten?

VOORBEELDPROGRAMMA

Hieronder vind je een voorbeeld hoe een voormiddag kan ingevuld worden. Een workshop in de namiddag kan natuurlijk ook. Dan werk je samen naar het diner toe.  

  • 9u-9u30: ontvangst met cake en appelcider of appelsap van onze fruitbomen. Als de workshop ‘s middags plaatsvindt, serveren we een glaasje natuurcava of een gin gestookt door onze grondeigenaar.
  • 9u30-10u30: rondleiding & oogsten op het veld
  • 10u30-12u30: samen koken, uitleg over de kooktechnieken (zuurdesem, houtoven, op open vuur koken)
  • 12u30-14u: samen eten (dit gedeelte kan langer duren als je een uitgebreid menu wenst).
  • Blijven plakken is geen probleem, wij zorgen voor de nodige drank & versnapering.

Locatie

Aan het water
Op de hei
Landelijk
Het veld ligt op 25 km van Antwerpen in de gemeente Emblem, een deelgemeente van Ranst. Je parkeert je auto in de straat (Hutveld) en bereikt het veld te voet via een zandweg.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Onder de tent60
Op het veld60
Onder de tent60
Op het veld60
Onder de tent60
Op het veld60

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kan enkel in de straat (max 30 wagens)

Contact

Hutveld 20, Ranst, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Hutveld 20, Ranst, België
Toon mij het telefoonnummer