Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Regus Kortrijk Pottelberg

  • West-Vlaanderen
  • Kortrijk
Dumolinlaan 1, Courtrai, Belgique
1 - 70 Personen
0 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Regus Kortrijk Pottelberg

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Met een netwerk van 3700 volledig uitgeruste vergaderzalen kunnen we aan al uw eisen voldoen voor vergaderruimtes, training, onderhoud en videoconferenties. We bieden u ook een professioneel kader en de hulp van onze teams voor al uw administratieve en IT-behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en boek de vergaderruimte die bij u past. 

Onze zeer flexibele kamerconfiguraties stellen ons in staat om te voldoen aan uw behoeften, waar u ook bent en wanneer u ze nodig hebt: vergaderruimtes, conferentiezalen, vergaderruimten, trainingsruimten, videoconferenties.

Gelegen in een business park in de buurt van veel winkels en bedrijven Pottelberg, het zakelijke centrum heeft een terras met uitzicht op de groene ruimten en comfortabel en zeer heldere werkruimten. Buurbedrijven zijn zeer divers, variërend van Europese banken tot kleine innovatieve start-ups tot grote bedrijven. Rechts naast de weg ring rond Kortrijk R8, de werkruimte biedt gemakkelijke toegang tot de E403 Doornik-Brugge en de E17 Rijsel-Antwerpen-Gent, de voortzetting up Frankrijk. Er zijn ook twee bushaltes op 200 m en het treinstation ligt op slechts 2 km afstand. Het historische centrum bevat een groot aantal monumenten te bezoeken, de Broeltorens, het belfort van Kortrijk en de middeleeuwse toren artillerie.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
In de onmiddellijke nabijheid van de ringweg R8 rond Kortrijk, maakt de werkruimte het gemakkelijk om E403 Tournai-Brugge en E17 Lille-Gent-Antwerpen te bereiken, en gaat verder naar Frankrijk.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeergelegenheid beschikbaar

Contact

Dumolinlaan 1, Courtrai, Belgique
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Dumolinlaan 1, Courtrai, Belgique
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website