Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Le Grand Salon

  • Vlaams-Brabant
  • Beersel
Herman Teirlinkcplein 4, B-1650, Beersel
10 - 300 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Le Grand Salon

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

“Le Grand Salon”  
Een nieuwe event-locatie aan de kerk van Beersel, op een boogschut van Brussel. Het interieur is elegant en modern. Zwart en zilver zijn de hoofdkleuren die verrassend warm aanvoelen. Een indrukwekkende inkomsthall met bar, een volledig uitgeruste theaterzaal, een loungebar met multimediahall en een uitzonderlijk mooie tuin/terras vervolledigen dit uitermate geslaagde decor.

Het professioneel team van “Gardens of Aromates” staat ook in voor de volledige decoratie en organisatie. Een eigen traiteurdienst, die tevens alle gerechten in huis maakt, staat alsook ter beschikking voor alle culinaire wensen zou het voor een receptie, een zittend diner of een walking diner.

Functies : Als een zilveren met zwart bezet juwelendoosje, enkel 10 min verwijderd van onze hoofdstad, ontdekt u bij het openen van de deuren de pracht en praal van deze bedwelmende atmosfeer. Ingericht met smaak, bieden de verschillende zalen u een unieke en adembenemende ruimte voor elk type evenement zowel privé aangelegenheden als op professioneel vlak.

Binneninrichting:
oppervlakte : 250 m2 + 160m2

De amateurs van Design zullen versteld staan.  Met een mogelijkheid tot ontvangst vanaf 20 tot 300 personen, bieden deze zalen tijdens uw verblijf een exclusiviteit aan waar enkel u met uw gasten kunnen genieten. De receptieruimte, zowel overdekt als in open lucht geeft het startschot van de ontdekkingstocht van het Grand Salon. Deze open ruimte is volledig afgescheiden van de magische Theatrale diner ruimte. Een schitterende lounge ruimte, een multimediagang, waar u de mogelijkheid krijgt de locatie te personaliseren .Na een bezoekje gebracht te hebben, zult u ongetwijfeld betoverd zijn van deze onvergetelijke unieke plaats.

Buiteninrichting:
oppervlakte : 120 m2

Een glasheldere orangerie ontplooit zich aan de achterkant van het gebouw. Het dak gedeelte van het overdekte terras, dat een waterval van licht zowel in de zomer als in de winter doorlaat en omringd door groen, geeft u de mogelijkheid om in een fluitje van een cent in openlucht modus over te gaan. In geval van regen, staat dit revolutionair systeem toe u ogenblikkelijk in bescherming te brengen. De perfecte combinatie voor een land waar de weersomstandigheden onstabiel zijn, om zo geen enkele van jullie mooiste momenten te laten verpesten door het weer. 

Internet aansluiting hoge doorvoer en Wifi
Complete en in eigen beheer audiovisuele installatie
Parking : een honderdtal parkeerplaatsen (rondom)
Gesloten tussen Kerst en Nieuwjaar

Traiteur : het huis werkt met haar eigen traiteurdienst. Een menu op maat gemaakt is dagelijkse kost voor hun multiculturele staf. Ieder product is met zorg geselecteerd om uw menu, een kwaliteitsvolle waarborg te schenken. De chef van het huis namelijk Ludovic Vanier is al ruim 15 jaar werkzaam en vertegenwoordigd in dit huis. U kunt zich blindelings laten meevoeren in het verhaal van deze enthousiaste onderneming die u helpt een volledig uniek nieuw concept op te bouwen. 

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Met een centrale ligging aan de kerk van Beersel, op een boogschut van Brussel en een indrukwekkend decor is deze locatie “the place to be “ voor allerhande events.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Welcome areaja2842110481105075
Lounge barnee32481004012066100
Theaterja80108221128280206300
Multimedia Hallja----80-65
Orangerieja657515088210110-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voorzien in ruim voldoende parkeergelegenheid

Contact

Herman Teirlinkcplein 4, B-1650, Beersel
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Herman Teirlinkcplein 4, B-1650, Beersel
Toon mij het telefoonnummer