Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Le Châtelain

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Brussel
Rue du Chatelain 17, 1000, Brussel
3 - 300 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Le Châtelain

Nachtvergunning
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Wij begrijpen heel goed dat efficiënte service en een aangename, ontspannen sfeer een must zijn voor een geslaagde vergadering. Ons team beschikt over de nodige kennis en ervaring die noodzakelijk zijn om een uitzonderlijk evenement te organiseren in optimale condities. Le Chatelain beschikt over diverse zalen en boardrooms die afgestemd zijn op de meest diverse vergaderingen en feesten. Voor ons is elk evenement uniek. Of u nu een zakelijke bijeenkomst of een privé evenement wilt organiseren, in Le Chatelain bent u verzekerd van een ervaring die zich laat karakteriseren door moderne elegantie, ongeëvenaarde service en discretie. 
Le Chatelain staat synoniem voor prestige en biedt alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen om uw evenement tot een succes te maken. Onze feestzalen beschikken over een elegante lounge en bar voor cocktailparties.
De vergaderzalen bieden de perfecte oplossing voor uw vergaderingen, met state-of-the-art faciliteiten die het u mogelijk maken om effectief en succesvol te vergaderen in een comfortabele omgeving (teleconferentie technologie, LCD projector, hoge snelheid internettoegang, fax, luidssprekers en elektronische schermen).

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Rustig gelegen in de Brusselse trendy wijk Châtelain, op slechts enkele stappen van de bekende Louizalaan. Rondom le Châtelain Boutique Hotel vindt u vele winkels, vrijetijds- en zakelijke activiteiten. De centrale ligging van het hotel is uitstekend geschikt voor zowel ondernemers als toeristen. Vanaf het hotel kunt u zich gemakkelijk door heel Brussel verplaatsen met het openbaar vervoer of te voet.

Parkeren in de buurt van deze locatie

U kunt uw wagen parkeren in de ondergrondse parkeergarage

Contact

Rue du Chatelain 17, 1000, Brussel
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Rue du Chatelain 17, 1000, Brussel
Toon mij het telefoonnummer