Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Landgoed Di Coylde

  • West-Vlaanderen
  • Beernem
Sint Jorisstraat 82, 8730, Beernem
10 - 175 Personen
4 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Landgoed Di Coylde

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Bent u voor een bedrijfsevent op zoek naar een geschikte locatie?
Met de aantrekkelijke ligging op enkele minuten van de E40, op 25 min van Gent en dichtbij Brugge en het Brugse Ommeland (en dus ook niet veraf van de Vlaamse kust) is het eenvoudig om een inspannende activiteit te combineren met een culinaire verwennerij.

Bedrijfsfeest
U weet dat een gemotiveerde medewerker er 2 waard is, wij helpen u graag uw bedrijfsfeest optimaal te maken. Bij een geslaagd personeelsfeest hoort uiteraard uitstekende catering. Of u nu een ochtendactiviteit wenst te organiseren met een uitgebreid ontbijt, of een lekkere lunch met een namiddag teambuilding. Di Coylde helpt u de perfecte formule te kiezen die bij uw bedrijfscultuur past.

Netwerkevent
Netwerken, is één van de belangrijkste tools om uw business te ontwikkelen. Bent u het soort persoon die graag mensen samen brengt op een unieke locatie? Met de aantrekkelijke ligging op enkele minuten van de E40 en dichtbij Brugge en het Brugse Ommeland is Di Coylde de ideale ligging om mensen samen te brengen en hen vergezeld van culinaire verrassingen een inspirerende avond te bezorgen.

Seminarie 
Hier, bij Di Coylde kan u in alle rust uw seminarie organiseren, wij zorgen voor alle technische hulpmiddelen & catering. U hoeft enkel te zorgen voor een interessante agenda.

Locatie

In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
In een oase van groen in de rand van Beernem vind je Landgoed Di Coylde. Je bereikt het prachtig gerenoveerde gebouw en zijn gastronomische restaurant via een majestueuze oprijlaan die geflankeerd wordt door een statige rij van platanen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal Erkerja--25-4024-
Zaal Epolayja--60-10042-
Zaal Elzenwalja--75-12062-
Kasteeltuinja----250200-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Wij beschikken over een mooi verlichte parking

Contact

Sint Jorisstraat 82, 8730, Beernem
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Sint Jorisstraat 82, 8730, Beernem
Toon mij het telefoonnummer