Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Lakeside Paradise

  • West-Vlaanderen
  • Knokke-Heist
Duinenwater 41, Knokke-Heist, België
4 - 150 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Lakeside Paradise

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

De accommodatie van Lakeside Paradise is volledig voorzien voor zowel sportieve als niet­ sportieve bedrijfsactiviteiten. Voor vergaderingen en seminaries zijn er twee mooie polyvalente ruimtes beschikbaar. Ook voor incentives en teambuilding activiteiten hebben we tal van originele en sportieve mogelijkheden. Lakeside Paradise in Knokke-Heist is makkelijk te bereiken en beschikt over een ruime parking.

Activiteiten en teambuilding
Met de kabelbaan hebben we een exclusieve activiteit in Vlaanderen. Meerdere personen kunnen tegelijkertijd wakeboarden en waterskiën. We bieden ook meer recreatieve watersporten aan zoals windsurfen, kayakpolo, stand up paddleboarding en een unieke teambuildingactiviteit “Splash of the titans”, gegarandeerde waterpret voor iedereen! Dit alles onder begeleiding van onze enthousiaste gediplomeerde instructeurs.

Catering
De dag afsluiten kan met een gezellig aperitief en BBQ of door te tafelen in ons Cuis Inn restaurant. Alles is aanwezig om de avond te beëindigen met een spetterend feestje aan onze Lakeside Bar met cocktails, hapjes, muziek en DJ. Ook speciale wensen zijn mogelijk.

Overnachtingen
U heeft geen zin om nog naar huis te rijden, geen probleem! U en uw team kunnen budgetvriendelijk in onze jeugdherberg ! Wij hebben 80 bedden ter beschikking en ’s morgens wacht u een heerlijk ontbijtbuffet op, met zicht op het Duinenwater meer.

Locatie

Aan het water
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
In het centrum
Duinenwater 41, 8300 Knokke-Heist

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Hipnoticsja255060----
Republicja606010----

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeerplaats tot voor het clubhuis

Contact

Duinenwater 41, Knokke-Heist, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Duinenwater 41, Knokke-Heist, België
Toon mij het telefoonnummer