Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

La Gare 27 - Oud Damstation

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Damplein 27, 2060 Antwerpen, België
20 - 500 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

La Gare 27 - Oud Damstation

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Multimedia aanwezig
Buiten trouwen

Ooit al eens een feest georganiseerd in een treinstation? In het gemakkelijk bereikbaar Oud Damstation ten Noorden van bruisend Antwerpen kan het!

Dit unieke gerenoveerd pand, met een ruw kantje, in een historisch kader is geschikt voor vele doeleinden. Het kan opgedeeld worden in twee zalen, of kan als één grote ruimte gebruikt worden.

Onze multifunctionele ruimtes zijn ideaal voor alle denkbare scenario’s: recepties, diners, walking dinners, trouwfeesten, verjaardagen, privé events, maar ook corporate, vergaderingen, teambuildings, bedrijfsfeesten of seminaries.

De Main Hall heeft een clubgevoel, wat uniek kan zijn voor elk soort beleving, alsook het gebruik waar het bekend voor staat, een onvergetelijk feest.

Onze Lounge met een plafond gemaakt van planten en sfeerverlichting heeft een warme tropical vibe, ideaal voor de receptie en onthaal, maar deze kan ook apart gehuurd worden.

Met jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen in verscheidene sectoren, kunnen we van elk soort evenement een onvergetelijke beleving te maken. We hebben alles achter de hand en een waaier van partners om uw evenement waar te maken.

We bieden een volledig pakket aan waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over praktische zaken, alles wordt geregeld. We hebben meerdere samenwerkingen met catering partners die aan de hand van uw verlangen een aangepast voorstel maken, ook hebben we een in-house drankleverancier en kwalitatief vast personeel, maar u bent zeker niet gebonden aan onze partners. We bieden graag de ruimte voor de ideale situatie en invulling van uw evenement of feest.

Het Oud Damstation is daarenboven de perfecte locatie om een geslaagd trouwfeest te houden, een nachtclub afhuren om met alle vrienden en familie een onvergetelijke nacht te beleven. Wij hebben een waaier van professioneel barpersoneel, DJ’s, uitgebreid drankaanbod, cateringpartners met de lekkerste hapjes, boven op de hoog kwalitatieve geluid- en lichtinstallatie. Willen jullie graag een aangepast aanbod, luisteren we graag en denken we met jullie mee! Alles wordt tot in de puntjes geregeld!

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
La Gare 27 is gelegen aan het Parkspoor Noord in de Damwijk.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Main HallJa160500
LoungeJa10050120

Parkeren in de buurt van deze locatie

Shuttle dienst kan worden voorzien

Contact

Damplein 27, 2060 Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Damplein 27, 2060 Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer