Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

La Carrière

  • Namen
  • Anhée
Rue d'Arbre 37, Bioul, Belgique
2 - 200 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

La Carrière

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

Een unieke plek voor uw feest of evenement
Domaine La Carrière ligt in de Belgische Ardennen, vlakbij Maredsous, tussen Dinant en Namen, in de holte van een klein dal doorkruist door waterloop. In deze uitzonderlijke omgeving van 8 hectare liggen een molen, hedendaagse gites en de voormalige steengroeve Roc&Roc en haar bijgebouwen uitgegroeid tot een unieke en onwaarschijnlijke plek voor recepties, familiereünies, cocktails...

In de beboste steengroeve, verschillende niveaus van gazons omringen een natuurlijk amfitheater, een ideale plek voor walking diners, concerten, voorstellingen. Met uitzicht op de site, een enorme plancha OFYR voor aperitieven of informele maaltijden. 's Nacht is de sfeer magisch door het gedempte licht.

Water en elektriciteit beschikbaar.

De bijgebouwen van de molen, de voormalige 18e eeuwse smederij en het stenen atelier, zijn gerestaureerd voor maximaal comfort in een hedendaagse geest.

De vloerverwarming en 6 ultra krachtige stralingsverwarmingen maken het mogelijk om koude nachten te doorstaan, 6 geperforeerde en gemotoriseerde microzeilen beschermen u door de verlichte steengroeve te visualiseren... Comfort open op de natuur.

Professionele keuken, bar, wc, invalidentoilet, open vuur en audio luidsprekers

Zaal afmetingen: 145m2

Ter beschikking: rechthoekige tafels en stoelen voor 128 personen

Grote parkeerplaats.

Voor de accommodatie, twee design gites: Les Duves (2-4p), in de werkplaatsen van de molen en La Station (10-12p), klein station in het midden van de velden waarvan de tuin wordt doorkruist door draisines en overhangen door een pizza oven.

Locatie

Aan het water
In het bos
Landelijk
Domaine La Carrière ligt in de Belgische Ardennen, in Bioul, vlakbij Maredsous, tussen Dinant en Namen, in de holte van een kleine vallei waar een rivier doorheen stroomt. Uitzonderlijke beboste omgeving van 8 hectare.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
ja200130200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren op een gedeeltelijk verhard veld waar maximaal 250 auto's geparkeerd kunnen worden.

Contact

Rue d'Arbre 37, Bioul, Belgique
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Rue d'Arbre 37, Bioul, Belgique
Toon mij het telefoonnummer