Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

La Brugeoise

  • West-Vlaanderen
  • Brugge
Vaartdijkstraat 5, 8200, Brugge
50 - 1399 Personen
2 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

La Brugeoise

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

‘La Brugeoise’ is een nieuwe en unieke eventlocatie, strategisch gelegen aan het station van Brugge, tussen de E-40 autosnelweg en het historische centrum. De oude fabriekspanden behoren toe tot het weinig bewaarde industriële erfgoed van begin 1900 in Vlaanderen en hebben daarom een unieke uitstraling voor iedereen die er een evenement, seminarie, tentoonstelling, beurs of bedrijfsfeest organiseert.

Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche is dit historische pand volledig uitgerust met een doordachte en zeer uitgebreide technische infrastructuur. De lounge area ‘parterre’ is meer dan 1000 m² groot. De turbinezaal op het open verdiep telt 800 m². En de backstage tot slot 750 m² met onder andere 4 uitgeruste artiestenloges, 7 break-out rooms, ruimte voor productie, een aparte ingang en uitgeruste ruimtes voor de cateraars.

Temidden de groene omgeving biedt onze aangelegde parking plaats voor 400 wagens, met aansluitend een extra 400 plaatsen. De perfecte toegankelijkheid en dit unieke historische kader zijn voor zowel de organisator en technici als de genodigden of bezoekers de belangrijkste troeven voor een geslaagde en vlotte organisatie.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Strategisch gelegen aan het station van Brugge, tussen de E-40 autosnelweg en het historische centrum

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Loungeja-300400-600600-
Turbinezaalja--500-12001200-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Temidden de groene omgeving biedt onze aangelegde parking plaats voor 400 wagens, met aansluitend een extra 400 plaatsen.

Contact

Vaartdijkstraat 5, 8200, Brugge
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Vaartdijkstraat 5, 8200, Brugge
Toon mij het telefoonnummer