Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kortrijk Xpo Meeting Center

  • West-Vlaanderen
  • Kortrijk
Doorniksesteenweg 216, 8500, Kortrijk
8 - 2500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Kortrijk Xpo Meeting Center

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Bent u op zoek naar een unieke, maar ook heel praktische en toegankelijke locatie in Zuid-West-Vlaanderen? Dan zit u bij het Kortrijk Xpo Meeting Center gebeiteld. Het Kortrijk Xpo Meeting Center onderscheidt zich sinds jaar en dag door zijn flexibiliteit, uitmuntende service en verfijnde culinaire ondersteuning.

De recente vernieuwingen zorgden bovendien voor een boost; zaal XXL is met zijn 2000m² dan ook ontegensprekelijk een prachtige aanwinst. Volstaat deze ruimte niet voor het project dat u in gedachten had? Geen nood, door de synergie met de 4 modulaire MC-zalen en de aanpalende Xpo hallen, vindt u steeds de nodige ruimte! Deze infrastructuur gecombineerd met een toegewijd team moet ervoor zorgen dat uw event een waar succes wordt! 

Kortrijk Xpo Meeting Center behaalt als eerste congrescentrum in België 4 vergaderhamers.
Het Nederlandse systeem om vergader- en congreslocaties in te delen aan de hand van hamers wint aan naamsbekendheid in België. De hamers zijn vergelijkbaar met het 5-sterrensysteem dat in de hotelsector wordt gehanteerd. Deze hamers worden toegekend door een onafhankelijke instantie die diverse aspecten van de accommodatie keurt: capaciteit, toegankelijkheid, toiletten, AV-voorzieningen, etc.

Vier hamers
"De toegankelijkheid en flexibiliteit van onze accommodatie, de ruime parkeergelegenheid, de nieuwe zalen die voor extra capaciteit zorgen, het professionalisme van onze ervaren medewerkers en tal van andere troeven zorgden ervoor dat de kwaliteit van Kortrijk Xpo Meeting Center werd gecertificeerd met 4 hamers", aldus Luc Van Rensbergen, Directeur van Kortrijk Xpo Meeting Center.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Op slechts 2 minuten van de afrit van de E17, weg van alle drukke verkeersaders vindt u het compleet vernieuwde en uitgebreide Kortrijk Xpo Meeting Center.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op de campus zijn er 2.500 parkingplaatsen (waarvan 303 overdekt) en nog eens 3500 op de randparkings (shuttles voorzien)

Contact

Doorniksesteenweg 216, 8500, Kortrijk
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Doorniksesteenweg 216, 8500, Kortrijk
Toon mij het telefoonnummer