Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel Walburg

  • Oost-Vlaanderen
  • Sint-Niklaas
Walburgstraat 35, 9100, Sint-Niklaas
10 - 150 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Kasteel Walburg

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Lekker eten, gewoon iets drinken, feest of receptie, vergaderen of genieten op het mooiste terras van Sint-Niklaas! In Kasteel Walburg kan u ook terecht voor al uw feesten, groepsmaaltijden, buffetten, recepties, rouwmaaltijden, seminaries, vergaderingen, etc ...

Het historische Kasteel Walburg met zijn eigentijds interieur staat borg voor aangenaam genieten, in onze salon, aan tafel of graag iets meer privé, het kan in Walburg allemaal. We laten je proeven van smaakvolle gerechten, dagvers bereid door een ambitieus keukenteam. Of kom je liever voor een drankje dan zal onze uitgebreide Walburgkaart je vast en zeker bekoren. Met zicht op de Angelsaksische tuinen van het stadspark en met een stemmig muziekje op de achtergrond is dit de meest sfeervolle en romantische stek in het centrum van Sint-Niklaas.

Met zijn 150 zitplaatsen is ons terras onderverdeeld in drie zones, een comfortabele loungesalon, een stijlvol ingericht gedeelte om te lunchen of dineren, en aan de Parijse bistrotafeltjes kan u terecht voor een drankje en eventuele fingerfood. Het terras is gelegen aan de zuidkant van het kasteel waardoor je op elk moment van de dag kan genieten van de zon, of even de schaduw kan opzoeken onder een van onze ruime parasols. Op gezette tijdstippen treedt de fontein in werking te midden van de vijver die het terras omringt. Omdat er meer dan duizend woorden nodig zijn om de sfeer en pracht van ons terras te omschrijven is het een aanrader om met eigen ogen dit pareltje te ontdekken.
Ideale locatie als u ook van plan bent om mooie trouwfoto's te nemen!

Locatie

Aan het water
In het centrum
In het bos
Nabij openbaar vervoer
Rustig gelegen in de mooie groene omgeving van het stadspark van Sint-Niklaas

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeergelegenheid vindt u op de Parklaan naast het stadspark of onder de Grote Markt 300 meter verderop.

Contact

Walburgstraat 35, 9100, Sint-Niklaas
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Walburgstraat 35, 9100, Sint-Niklaas
Toon mij het telefoonnummer