Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel Breivelde

  • Oost-Vlaanderen
  • Zottegem
  • Zottegem-Grotenberge
Parkstraat 1, 9620, Zottegem
10 - 300 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Kasteel Breivelde

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Na het gemeentehuis en de kerk past alleen een feeëriek kasteel in het rijtje. Voor een betoverend huwelijksfeest biedt Kasteel Breivelde een uniek en adembenemend kader. Het kasteel is omringd door een prachtig natuurdomein dat zich uitstrekt over 14ha. Je vindt er eeuwenoude bomen, romantische wandelpaden, zwanen op de "spiegelvijver",... Daarboven torent het romantische Kasteel. 

Kasteel Breivelde beschikt over 2 verdiepingen. Op de benedenverdieping is er plaats tot 100 personen. Op de bovenverdiepingen is er nog extra ruimte voor 120 personen. Indien we werken met een alternatief concept, zoals een Walking Dinner, is er een totale ruimte voor 300 personen. 

Naast de 2 verdiepingen beschikt Kasteel Breivelde ook over een prachtig terras dat naar wens gebruikt kan worden om uw feest onvergetelijk te maken. 

Onze chef-kok presenteert een heerlijke keuken met uitstekende gerechten. Volgens uw maak en budget bieden wij u en uw gasten een overheerlijk menu. 

Vooraan het domein is er een ruime parking voorzien. Ceremoniewagens en koetsen zijn toegelaten tot aan de ingang van het kasteel.

Kom gerust een kijkje nemen of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Aan de hand van dit gesprek, maken wij voor u een offerte volledig op maat. 

Wij luisteren naar jullie wensen en maken het waar. Alles, maar dan ook echt alles is mogelijk die dag!!

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Gelegen in het stadspark, nabij uitvalswegen

Parkeren in de buurt van deze locatie

Vooraan het domein is er een ruime parking voorzien

Contact

Parkstraat 1, 9620, Zottegem
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Parkstraat 1, 9620, Zottegem
Toon mij het telefoonnummer