Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Koezio

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Brussel
Werkhuizenkaai 163/20, 1000 Brussel, België
2 - 200 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Koezio

Nachtvergunning
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Koezio: grootste indoor avonturenpark van Brussel

Met een oppervlakte van 6.000 m² is Koezio Brussel het grootste indoor avonturenpark van de hoofdstad. Koezio is dan ook een uniek trainingscentrum met verschillende groepsspellen speciaal ontworpen om de cohesie binnen uw team te vergroten zodat de leden elkaar beter leren kennen. Het allereerste Koezio-park opende in 2006 de deuren in het Franse Lille. Door het enorme succes werden al snel parken geopend in Sénart (ten zuiden van Parijs) en Cergy (ten noorden van Parijs). In 2016 werd in Brussel het vierde park ingehuldigd, het eerste park buiten Frankrijk. In de toekomst zullen er ook parken volgen in Nederland, Groot-Brittannië, Spanje en Duitsland.

Concept
Uw bedrijf staat centraal. Koezio heeft alle ervaring in huis om u te helpen met uw ideale teambuilding, aanwerving/integratie en persoonlijke zelfontwikkeling. Het doel van het trainingscentrum is duidelijk: samen met u onvergetelijke momenten voor uw bedrijf ontwikkelen. Vanaf uw aankomst bij Koezio tot de gepersonaliseerde debriefing wordt alles in het werk gezet om van uw activiteit in het trainingscentrum een succes te maken. U kiest dan ook voor een formule die het meest bij uw bedrijf past en samen met de Koezio-experten stelt u een perfect aangepast programma samen voor uw team. 

Samenwerking en cohesie
Je snelheid testen in gigantische spelmodules, jezelf overtreffen en elkaar helpen op het hoogteparcours, geheime codes ontcijferen, raadsels oplossen, alert blijven onder alle omstandigheden … Koezio belooft spannende ervaringen en momenten van puur plezier. Om deel te nemen, moet je echter geen atleet of intellectueel zijn. Wat telt, is het samenzijn: de cohesie binnen een groep vergroten. In tijden van smartphones en individualisme wil Koezio immers een aangename afwisseling zijn, waarbij je gedurende 1,5 tot 2 uur vooral spelenderwijs moet samenwerken om je doel te bereiken. Ieder teamlid draagt op zijn of haar manier bij tot een succesvolle missie. Het is dus vooral een unieke en positieve vorm van edutainment die mensen dichter bij elkaar brengt. Ideaal dus voor teambuildings van bedrijven. 

Formules
Koezio biedt vier formules om aan de hoogste verwachtingen van jouw bedrijf te voldoen, afhankelijk van de tijdsduur en verwachtingen van je bedrijf. 

• Enjoy my team met de missie als spel centraal en gepersonaliseerde debriefing plus foto in spel;
• Work hard, play hard met voor de missie ook vergaderzalen ter beschikking
• Discover my team met voor de missie een icebreaker in vergaderzaal
• Develop my team met voor de missie een sessie met coach in vergaderzaal. 

Koezio is toegankelijk vanaf twee spelers en is geschikt voor jong en oud, sportief en minder sportief. Het niveau kan worden aangepast per groep. Opgelet: om veiligheidsredenen moeten deelnemers wel 1m40 groot zijn!

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Koezio is gevestigd in Docks Bruxsel, het Shopping District van Brussel. Een bestemming voor ontspanning en shopping, uniek en ongezien in Brussel, langs de oevers van het Kanaal aan de Van Praetbrug.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
White House Roomja562855-505050
Kremlin Roomja643668-606060
White House + Kremlin Roomja12050110-110110110

Parkeren in de buurt van deze locatie

U kan gebruik maken van de ruime parking van Docks Bruxsel.

Contact

Werkhuizenkaai 163/20, 1000 Brussel, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Werkhuizenkaai 163/20, 1000 Brussel, België
Toon mij het telefoonnummer