Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Huis Vanstraelen

  • Limburg
  • Hasselt
Koningin Astridlaan 35, 3500 Hasselt, België
10 - 70 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Huis Vanstraelen

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Onze meetingrooms
Vergaderen, inspireren, samenkomen, ontmoeten en (net)werken. Gaat je keuze uit naar onze grote, moderne Loft met een prachtig zicht over de Hasseltse binnenstad?  De Caballero of Hockney, in art-nouveau stijl met hoge ramen en royaal daglicht? Of de prachtige gerenoveerde Imaï zolderverdieping met een authentiek houten dakgebinte, uitgerust als inspiratieruimte voor coach – en opleidingssessies?  Beamer, scherm, flipchart, Wifi, een excellente service en gastvrije glimlach zijn steeds inbegrepen in onze zaalprijzen. 

Catering met smaak
In onze gemeenschappelijke bar en break-out room staat steeds vers fruit, water, koffie en thee ter beschikking voor elke gast. Als lunch serveren we graag een lichte maaltijd zoals een verse salade of een verfijnd broodjesbuffet.  Je vergadering ’s avonds afsluiten met een walking dinner of receptie? Dat kan! Hiervoor werken we samen met de beste lokale cateraars.

Virtuele kantoor en flexplek
Een virtueel kantoor is de ideale formule voor bedrijven die geen nood hebben aan het huren van een eigen kantoor, maar wel een sterk imago willen opbouwen met een zakelijk postadres in een exclusief businesscenter centraal gelegen in Hasselt. Ook is dit een interessante formule voor bedrijven die een satellietkantoor wensen in de provincie Limburg. Je maakt voordelig gebruik van onze diensten zodat je je zorgeloos en 100% op de groei van je bedrijf kan focussen. Zonder zware investeringen. En heb je af en toe toch een plek nodig om te werken? Huur dan een flexplek voor één of meerdere dagen of één van onze meetingrooms.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Vlakbij het centraal station en Hasselt centrum.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Caballeroja12------
Imaija12------
Loft en Folonja30-70----
Hockney ja12------

Parkeren in de buurt van deze locatie

Privé (achter Huis Vanstraelen):12 plaatsen
Op 50m (2 min. wandelen - ingang tegenover Vlaams Huis):360 plaatsen

Contact

Koningin Astridlaan 35, 3500 Hasselt, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Koningin Astridlaan 35, 3500 Hasselt, België
Toon mij het telefoonnummer