Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hotel Julien

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Korte Nieuwstraat 24, 2000 Antwerpen, België
4 - 60 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Hotel Julien

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

In het hart van de historische stad Antwerpen vindt u het luxe en prachtig vormgegeven Hotel Julien. Deze stedelijke retraite biedt gasten een oase van rust in een ontspannen en gastvrije omgeving.

Onze locatie is de perfecte uitvalsbasis om onze prachtige stad te verkennen: een kosmopolitische schuilplaats op slechts enkele minuten lopen van de belangrijkste winkelstraten en enkele van de beroemdste ontwerpers en eetgelegenheden van België.

Of het nu werk of plezier is dat u naar Hotel Julien brengt, wij kijken uit naar uw komst. Onze meeting room met natuurlijke lichtinval en hoge plafond, kijkt uit op de weelderige groene binnenplaats en biedt alle faciliteiten die u nodig heeft voor een vergadering of presentatie. High speed wifi, een beamer, een volledige audiovisuele set-up en flipchart zijn voorzien, alsook een gepersonaliseerde hotel Julien pen en blocnote.

Wij regelen alles, inclusief koffiebreak en lunchformules, zodat u zich kan focussen op uw meeting.

Wij zijn hier ook voor uw meest speciale gelegenheden ; verjaardagsfeestjes, walking diners en zelfs intieme bruiloft partijen met full-day service en kamers voor u en uw gasten kunnen geregeld worden bij Hotel Julien.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Hotel Julien is gebouwd rondom een groen terras en ligt midden in het centrum van Antwerpen, op 5 minuten wandelen van het plein de Groenplaats. Vanaf het dakterras hebt u een uniek uitzicht over de stad. Hotel Julien ligt op 3 minuten lopen van winkelstraat De Meir en de kathedraal van Antwerpen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Meeting roomJa304060

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parking Meir Parking Groenplaats

Contact

Korte Nieuwstraat 24, 2000 Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Korte Nieuwstraat 24, 2000 Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer