Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hof Ter Musschen

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Sint-Lambrechts-Woluwe
Av. Emmanuel Mounierlaan 2, B-1200, Brussel
20 - 200 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Hof Ter Musschen

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Waar organiseert u een geslaagd EVENT?

Temidden van de oude bakstenen van het Hof ter Musschen gaan absolute rust en spitstechnologie hand in hand. Om een optimaal kader te creëren waar u van elk van uw evenementen een succes maakt, en waar uw genodigden een nieuwe dimensie van comfort ontdekken. Bovendien is het Hof ter Musschen ideaal gelegen: in Brussel en op amper enkele minuten van de grote verkeersaders.


Unieke site

De typische vierkantshoeve, die ondanks zijn centrale ligging mijlenver verwijderd is van de stedelijke drukte, bood in een recent verleden nog een onderdak aan Brabantse trekpaarden. Vandaag is het echter een natuurlijk oord waar vogels een rustplaats vinden in een uniek en beschermd landschap, en waar de geklasseerde gebouwen, die uit de Renaissance dateren, resoluut de blik naar de toekomst richten.


Een HYPERMODERN schuiloord

Het Hof ter Musschen koestert zijn geschiedenis maar reikt u ook een infrastructuur aan die uw hoogste verwachtingen inlost. Zo kan u voor de uitwerking van uw evenement rekenen op de technologische evolutie in presentatie en audio technieken, of het nu gaat om een studiedag, vergadering, receptie of feest. En u kiest de zalen die het best geschikt zijn voor het ontvangen van uw relaties, klanten, medewerkers of genodigden, in functie van hun aantal en van de activiteiten die u samen wil ontplooien. Welk type van evenement u ook kiest, het Hof ter Musschen dompelt u onder in een sfeer van rust. Ideaal voor zowel reflectie en actie als voor werk en feest!


Hof ter Musschen heeft zijn infrastructuur uitgebouwd rond een betegeld binnenplein, typisch voor een vierkantshoeve. U hebt de keuze uit zeven zalen met een totale oppervlakte van 814 m², waar u tot 300 gasten kan ontvangen. Een Raad van Bestuur, een receptie voor een ruim publiek, een lezing, een vormingsdag, de lancering van een product of een evenement voor uw personeel. Hof ter Musschen speelt in op al uw behoeften!

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Hof ter Musschen ideaal gelegen: in Brussel en op amper enkele minuten van de grote verkeersaders

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Lusciniaja363674----
Fringillaja303962----
Megulusja222114----
Serinusja362855-200100200
Rubetraja12------

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid

Contact

Av. Emmanuel Mounierlaan 2, B-1200, Brussel
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Av. Emmanuel Mounierlaan 2, B-1200, Brussel
Toon mij het telefoonnummer