Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hof Ter Loonst Business en Event Center

  • Vlaams-Brabant
  • Kampenhout
Terloonststraat 22, Kampenhout, België
2 - 300 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Hof Ter Loonst Business en Event Center

Eigen catering
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Nachtvergunning
Fotoreportage

Het kasteel ‘Hof Ter Loonst’ is een unieke locatie van 5 ha in Kampenhout waar u en uw gasten versteld van zullen staan. De historiek van deze site gaat namelijk terug tot in 1162. De huidige eigenaars, hebben het authentieke pand volledig gerestaureerd en gerenoveerd tot een privéwoonst met moderne kantoor en vergaderfaciliteiten alsook een evenementenzaal.

Het historische gebouw en zijn groene omgeving geven uw vergaderingen en events een rustieke en karaktervolle toets. Daarnaast biedt ook het binnenplein met zijn charmante uitstraling, tal van mogelijkheden om uw vergadering of event te verzorgen.

U vindt dit beschermd monument terug te midden van Brussel, Mechelen en Leuven. Het is een groene oase in een historisch kader nabij deze grootsteden.

Hof Ter Loonst beschikt over drie zalen, namelijk 'Ter Loenst' 6p, 'Beethoven' 12p en 'Keizer Karel' 120p.  De namen van de vergaderzalen hebben telkens een historische waarde en verwijzing, waarmee ze de authenticiteit van het middeleeuwse gebouw en zijn omgeving benadrukken. De Keizer Karel zaal is multifunctioneel inzetbaar. De zaal kan zowel dienen als vergaderzaal als voor evenementenzaal.

Hof Ter Loost en zijn omgeving bieden verschillende ontspannings-- of team-building mogelijkheden aan, gecombineerd met lunch en of diner via externe cateraar.

Locatie

Aan het water
In het bos
Landelijk
Nabij luchthaven
Nabij openbaar vervoer
Je vindt dit beschermd monument in het middelpunt van Brussel, Mechelen en Leuven. Het is een stukje groene rust in een historisch kader nabij grote steden.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Keizer Karelja50509070300120120
Beethovenja12
Ter Loenstja6

Parkeren in de buurt van deze locatie

De parking van Hof Ter Loonst is rechts vlak naast het kasteel gelegen. Hof Ter Loonst biedt een aangelegde parkeerruimte voor 60 voertuigen aan. Is dit onvoldoende parkeerruimte voor jouw event ? Dan kunnen jouw gasten ook parkeren op het grasveld achteraan of uitwijken naar de parking van de veilingsite, twee straten verderop.

Contact

Terloonststraat 22, Kampenhout, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Terloonststraat 22, Kampenhout, België
Toon mij het telefoonnummer