Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Het Goed van Gothem

  • Limburg
  • Heers
Haspengouwlaan 53870, Heers, België
50 - 500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Het Goed van Gothem

Live muziek
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven
Overnachten
Multimedia aanwezig

Gelegen in het landelijke groene Horpmaal, tussen de fruitbomen, bevindt zich het Haspengouwse beschermde erfgoed "Het Goed van Gothem”. Deze unieke, zeventiende-eeuwse vierkantshoeve is doorheen de jaren uitgebouwd van poort- en woonhuis voor religieuzen tot gerenoveerde feestlocatie. Na verdere restauratiewerken wordt ze nu herdoopt tot haar originele naam en karakter. Vanaf de lente 2019 kan je hier genieten van een idyllische bestemming voor elke feestgelegenheid - gloednieuw, maar authentieker dan ooit.

De drie zalen met verschillend karakter en grootte, de volledig ommuurde binnenkoer en de zuidwestelijke tuin middenin de prachtige natuur bieden een gepast kader voor elke gelegenheid - van huwelijk tot beurs of bedrijfsevent. Om op alle facetten een hoogstaande kwaliteit en service te garanderen, biedt het Goed van Gothem team een all-in service aan onder leiding van toegewijde gastvrouw Stephanie. Zij staat jullie vanaf dag één persoonlijk bij voor een unieke omkadering en perfecte invulling.

Locatie

Nabij openbaar vervoer
Op de hei
Landelijk
Het Goed van Gothem, ligt in het pittoreske Horpmaal, deelgemeente van Heers temidden de Haspengouwse fruitvelden. Neem vanuit Brussel, Leuven en Antwerpen via autosnelweg E40 richting Luik de afslag 29 "Tongeren". Vanuit Luik neem je via de autosnelweg E40 richting Brussel de afslag 30. Beide routes leiden je vanaf de afslag binnen 8 minuten simpelweg tot voor de deur. Er is een ruime parking beschikbaar naast het gebouw.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Kapittelzaal70701007015070150
Tiendschuur200200250200500200500
Kleine Schuur40406540804080

Parkeren in de buurt van deze locatie

Gratis en ruime parking naast de ingang van de locatie.

Contact

Haspengouwlaan 53870, Heers, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Haspengouwlaan 53870, Heers, België
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!