Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Greenhouse Brussels

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Machelen
Berkenlaan 8, 1831 Machelen, België
4 - 200 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Greenhouse Brussels

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Dit is Greenhouse Brussels
Een innovatieve, interactieve business hub. Je herkent Greenhouse BXL aan haar prachtige architecturale ontwerp en glazen atrium. Dit is het kloppend hart van zakelijk en creatief ondernemerschap. Het atrium is een multifunctionele ontmoetingsplek en eventruimte, ideaal voor inspirerende meetings en evenementen.  

Ontbijt & lunch @ Greenhouse BXL 

Nood om je batterijen op te laden? Zowel ’s ochtends als 's middags biedt Greenhouse BXL een ruim assortiment aan gezonde broodjes, salades, soep, quiches en lunches om de dag weer energiek door te komen.  

Kantoren op maat 
Met de kantoor-op-maatformule geniet je van alle voordelen die je hebt met een eigen werkplek, én van alle extra voordelen die Greenhouse je biedt. Je maakt deel uit van de hechte Greenhouse-community en kan gebruik maken van alle diensten die andere klanten ook genieten.  

Serviced Offices 

Huur een volledig uitgeruste kantoorruimte, sleutel op de deur. Serviced offices gaan hand in hand met het nieuwe werken. Je krijgt vrije toegang tot alle vergaderruimtes, onze coworking spaces, en zoveel koffie, thee of water als je nodig hebt om de dag door te komen.

Coworking Space 
Ontdek de ideale hub voor flex-werkers en kantoornomaden. Antwerpen, Mechelen of Brussel? Jij kiest! Onze coworking spaces zijn niet alleen het toonbeeld van inspirerend en kwalitatief kantoordesign, je vindt er ook de flexibiliteit en ruimte om efficiënt te werken. 1 membership, 3 inspirerende werklocaties.  

Meetings en events organiseren bij Greenhouse 
In alle Greenhouse-hubs vind je unieke en inspirerende event- en meetingruimtes, met een capaciteit van 2 tot 200 personen. Dankzij het Greenhouse hospitality team kan je vergaderen en events organiseren zonder zorgen, compleet met uitgebreide catering-formules op maat van je noden. De hospitality coordinator is jouw persoonlijk aanspreekpunt van reservatie tot opvolging.  

Greenhouse BXL: een gloednieuw en professioneel uitgerust auditorium 
Het auditorium is voorzien van alle comfort en moderne infrastructuur om zonder zorgen een geslaagde bijeenkomst te organiseren. Greenhouse biedt verschillende huurformules aan. Neem contact op voor een offerte op maat van uw project.  

Vlot en duurzaam op weg met Greenhouse Smart 
Jij of je medewerkers moeten zich vaak verplaatsen, maar niet vaak genoeg om een leasewagen te nemen? Ontdek de elektrische Greenhouse Smart-wagens. Met de Car2Use-applicatie van Athlon ga je in no-time de baan op met onze ecologische voertuigen.  

Wie voor Greenhouse BXL kiest, kiest meer dan een gewone werkplek: deze diensten horen erbij
Je geniet hier altijd van de onderstaande diensten, ongeacht of je een kantoor op maat huurt, vanuit een serviced office werkt, of de coworking spaces gebruikt. 

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
*vlak naast de Brusselse ring *strategisch dicht bij Brussels Airport *aan de rand van de Belgische hoofdstad

Parkeren in de buurt van deze locatie

makkelijk bereikbaar met ruime parkeermogelijkheden

Contact

Berkenlaan 8, 1831 Machelen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Berkenlaan 8, 1831 Machelen, België
Toon mij het telefoonnummer