Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Greenhouse Antwerp

  • Antwerpen
  • Berchem
Uitbreidingstraat 66, Antwerpen, België
2 - 24 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Greenhouse Antwerp

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Dit is Greenhouse Antwerp
Een frisse, groene en gastvrije werkomgeving. Je herkent Greenhouse Antwerp aan haar prachtige verticale geveltuin. Een imposante groene long aan de Antwerpse stadsrand die zuurstof geeft aan jou en je onderneming. 

Geniet van een heerlijke lunch in het Greenhouse Café
Neem plaats in het gezellige restaurant of op het zonnige terras. Laat je verrassen door de gezonde en smaakvolle gerechten, salades en heerlijke mocktails. Het Greenhouse café is geopend van 09u00 tot 15u00. 

Kantoren op maat
Met de kantoor-op-maatformule geniet je van alle voordelen die je hebt met een eigen werkplek, én van alle extra voordelen die Greenhouse je biedt. Je maakt deel uit van de hechte Greenhouse-community en kan gebruik maken van alle diensten die andere klanten ook genieten. 

Serviced offices
Huur een volledig uitgeruste kantoorruimte, sleutel op de deur. Serviced offices gaan hand in hand met het nieuwe werken. Je krijgt vrije toegang tot alle vergaderruimtes, onze coworking spaces, en zoveel koffie, thee of water als je nodig hebt om de dag door te komen. 

Coworking Space
Ontdek de ideale hub voor flex-werkers en kantoornomaden. Antwerpen, Mechelen of Brussel? Jij kiest! Onze coworking spaces zijn niet alleen het toonbeeld van inspirerend en kwalitatief kantoordesign, je vindt er ook de flexibiliteit en ruimte om efficiënt te werken. 1 membership, 3 inspirerende werklocaties. 

Meetings en events organiseren bij Greenhouse
In alle Greenhouse-hubs vind je unieke en inspirerende event- en meetingruimtes, met een capaciteit van 2 tot 200 personen. Dankzij het Greenhouse hospitality team kan je vergaderen en events organiseren zonder zorgen, compleet met uitgebreide catering-formules op maat van je noden. De hospitality coördinator is jouw persoonlijk aanspreekpunt van reservatie tot opvolging. 

Greenhouse Antwerp: ontdek onze exclusieve nieuwe boardroom
Uniek in Antwerpen is onze boardroom voor de boeiendste vergaderingen of de meest memorabele events. Eventjes alles over de boardroom op een rijtje: 

*Exclusief en modern: ideaal voor meetings, trainings en executive ontmoetingen
*Zeer ruim en boordevol daglicht
*Comfortabele zitplaatsen voor 24 personen
*Moderne voorzieningen voor conferences en presentaties
*Een unieke lounge met bar en keuken
*In-house catering voor ontbijtsessies, lunches en diners

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Je herkent Greenhouse Antwerp aan haar prachtige verticale geveltuin. Een imposante groene long aan de Antwerpse stadsrand die zuurstof geeft aan jou en je onderneming.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeerplaats in onze parking

Contact

Uitbreidingstraat 66, Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Uitbreidingstraat 66, Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer