Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kattebroek

  • Vlaams-Brabant
  • Dilbeek
Elegemstraat 160, 1700, Dilbeek
10 - 300 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Kattebroek

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Every wish, every dream, every vision; fulfilled from beginning to end


Er komt heel wat kijken bij de organisatie van een huwelijksfeest. U wilt immers dat alles perfect verloopt en dat u niets over het hoofd ziet. Bij Kattebroek denken we niet alleen met u mee, we zorgen er ook voor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken, want ook wij hebben aan alles gedacht om uw grote dag tot in de puntjes te kunnen verzorgen.

Naast onze vlot bereikbare ligging, tegen Brussel maar toch volledig in het groen, ruime parking, keuken van zéér hoog niveau en high-end infrastructuur, zijn we ervan overtuigd dat onze persoonlijke service één van onze grootste troeven is.
We maken er namelijk telkens een uitdaging van om van ieder evenement een succes te maken en elke wens, elke droom, elke visie te realiseren en zelfs te overtreffen. Bij Kattebroek geloven we sterk in een persoonlijke aanpak op maat. Onze uitdaging is uw droomhuwelijk te vertalen naar realiteit. Daarom staan wij u bij doorheen het volledige traject van de organisatie van uw huwelijksfeest. 

Ook tijdens het huwelijksfeest staat ons team graag voor u klaar. Dankzij onze professionele service kan u zorgeloos genieten van uw grote dag; wij voorzien werkelijk alles zodat u zich nergens nog zorgen over hoeft te maken.
Onze chef, Tim Teck, o.a. stage gelopen bij Ferran Adrià’s (El Bulli ***) rechterhand, verwent u graag met een no-nonsense keuken van gastronomisch niveau met eerlijke en pure ingrediënten en smaakvolle, verrassende combinaties.

We vinden het erg belangrijk dat u na het huwelijksfeest niet voor verrassingen komt te staan. Daarom krijgt u steeds een duidelijk overzicht krijgt van het kostenplaatje en spreken we alle kosten op voorhand duidelijk af.


Op deze pagina kan u alvast meer informatie en wat beeldmateriaal terugvinden. We maken graag tijd om uw droomhuwelijk te bespreken, neem contact met ons op voor een eerste kennismaking!

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Zeer eenvoudig bereikbaar, op 500m van afrit 12 van de grote ring rond Brussel.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal EastJa300200300
Zaal WestJa150120150

Parkeren in de buurt van deze locatie

De ruime privé parking naast Kattebroek biedt plaats tot 250 auto’s

Contact

Elegemstraat 160, 1700, Dilbeek
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Elegemstraat 160, 1700, Dilbeek
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!